anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Top 10 cele mai descărcate aplicații din Huawei AppGallery

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Salut tuturor!

Unul dintre cele mai discutate și vizualizate topic-uri din comunitate este cel cu Huawei și interzicerea accesului la Google. Pentru că între timp s-a lansat Huawei AppGallery a apărut și topul celor mai descărcate aplicații.

 

Printre cele 10 aplicații cel mai des descărcate de utilizatorii români se numără Cinemagia, Știrile PRO TV, Lajumate.ro, BT Pay, Olx.ro, Pago, Biziday, eToken (IDentity) BCR, Bitdefender MobileSecurity & Antivirus și My Orange Romania.

 

Huawei AppGallery cuprinde deja în portofoliu aplicații din zona de banking, printre care Banca Transilvania, BCR, Pago, Orange Money, BRD sau 24 Pay.

 

Printre aplicațiile internaționale de top care se găsesc în AppGallery și care se bucură de cel mai mare număr de descărcări se numără aplicațiile de Social Media (TikTok și Snapchat), aplicațiile de gaming (Fortnite și Battle Royale), aplicațiile dedicate shopping-ului (AliExpress Shopping) și alte aplicații utile activităților de zi cu zi ale utilizatorilor: Joom, Asphalt9: Legends, SQUID – News & Magazines, Lords Mobile, Weather & Radar și Microsoft Office.

 

Sursa: https://republica.ro/topul-celor-mai-descarcate-10-aplicatii-romanesti-si-internationale-din-magazin...

 

Știm că sunt printre voi utilizatori de Huawei, voi ce aplicații ați descărcat din Huawei AppGallery?

8 Răspunsuri 8

teacher_
#StarMember
Pana acum nu am descărcat nimic, utilizez doar magazinul play. Deocamdată. 🙂

FaraUnID
Campion certificat
Cinemagia si Lajumate.ro sunt in top si datorita faptului ca au beneficiat de un parteneriat cu Huawei Romania, la momentul lansarii gamei P40. Posesorii acelor telefoane au beneficiat, la momentul achizitie, de bilete gratuite prin Cinemagia si credit gratuit in contul Lajumate.ro.

Razvan
#StarMember
My Orange oricum nu este funcțional, degeaba o descarci.

Vio73
#StarMember
Am descărcat mai multe, inclusiv My Orange. Am încercat însă să descarc acum și aplicația pentru vizualizare sistem de supraveghere (IVMS 4500 HD) și nu e disponibilă. Eu încerc multe aplicații, inclusiv speedtest.net din appgallery. Mulțumim!

Razvan
#StarMember
My Orange nu funcționează fără GMS.

RafaHelper
#StarMember
Deși am un Huawei, nu am descarcat pentru ca nu este cazul. Raman la Google Play, oricum acest top nu este realist din punctul meu de vedere. S-au promovat foarte mult aceste aplicații în prima pagina ba chiar s-au oferit recompense pentru descărcarea acestora.

sandrudan
Începător
Mie imi spune ca deocamdata pentru p40 nu este aplicatia bt pay nici bt 24

Vio73
#StarMember
Din păcate, încă mai este de lucru până vor fi disponibile toate aplicațiile sau majoritatea.