anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Studiu JustWatch - Topul serviciilor de filme în România

FaraUnID
Campion certificat

Conform unui studiu de piață realizat de platforma online JustWatch, Netflix este de departe liderul pieței de servicii de streaming din România.

 

Netflix a terminat anul 2020 cu o cotă de piață de 44% în trimestrul al patrulea, fiind de altfel și singurul serviciu care s-a bucurat de o creștere în România, conform JustWatch.

 

Pe locul al doilea avem serviciul HBO Go, cu 26% din piață, un procent mai mic decât la începutul anului trecut.

Ultimele două locuri din clasamentul JustWatch sunt ocupate de Prime Video de la Amazon, care deține 15% din de piață și Horizon Go, serviciul celor de la Vodafone, care detine 11% din piata.

 

Restul de 4% este dedicat altor platforme de streaming, printre care se numără probabil și cele autohtone ale posturilor de televiziune.

 

Statisticile au fost adunate de JustWatch pe baza activității interesului utilizatorilor despre fiecare serviciu în parte pe platforma sa. Site-ul este folosit de 20 de milioane de utilizatori din 46 de țări, având liste de recomandări pentru fiecare serviciu în parte, indiferent de țara în care îl folosești.

 

Pe lângă aceste servicii, site-ul oferă recomandări și de pe Disney+, AppleTV+, MUBI, Crunchyroll și altele.

 

Perioada pe care au fost adunate aceste informații este 1 ianuarie 2020 – 31 ianuarie 2020.

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/muzica-si-filme/topul-servic...

 

Interesant! Deci Orange TV Go (n.b. serviciu premium oferit de reteua numarul 1 din Romania) este la capitolul "restul" sau mai bine spus "resturile" si imparte 4% din piata impreuna cu alte servicii similare si la fel de populare.

 

2 Răspunsuri 2

Neaplicabil
știi cât de relevante sunt studiile acestea... exact... restul e apă de ploaie... și ca fapt divers, Just Watch nu are date despre Orange TV Go #casăștii

FaraUnID
Campion certificat
Depinde pe cine intrebi. Pentru Netflix, HBO, Prime este posibil ca aceste studii sa conteze. Ca nu degeaba gasesti Netflix, Amazon, HBO preinstalate pe cele mai petarde smart tv-uri. Ca fapt divers am detinut un Smart TV Vortex cu sistem de operare Vewd OS (fostul Opera TV) si care avea preinstalat Netfix, Youtube, Amazon si HBO GO. Cam asta inseamna orientare pro client care poate sa-ti aduca 44% cota de piata si care cota de piata se traduce prin $$$$$ ! JustWatch nu are date despre Orange TV Go pentru ca acestia (TV GO) au o cota de piata care-i face inexistenti, ca si Telekom TV, Digi, etc. Din acest motiv intra la categoria "si altii". Orange TV Go, desi este o aplicatie de platforma, nu este accesibila utilizatorilor Orange prepay. Adica fix propriilor clienti de platforma. Comparativ Horizon Go, care este tot un serviciu de platforma au reusit sa muste o felie importanta din cota de piata, adica 11%.