anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Samsung Galaxy Ultra S20 Limited Edition

FaraUnID
Campion certificat

Galaxy S20 Ultra Limited Edition este acum cea mai scumpă opțiune fanilor Samsung care nu doresc să încerce experiența telefoanelor pliabile.

 

Cu nume complet Galaxy S20 Ultra Limited Edition, aceasta este nimic altceva decât o versiune în carcasă de culoare albă a modelului standard Galaxy S20 Ultra, garnisită și cu ceva mai multă memorie internă.

 

În schimbul sumei de 1140 euro (preț valabil la precomandă în oferta magazinelor vietnameze) cumpărătorii se aleg și o boxă wireless Harman Kardon Aura Studio 3 în valoare de 150 euro, oferită drept cadou.

 

Disponibil oficial la vânzare din 19 iunie, versiunea Limited Edition a lui Galaxy S20 Ultra păstrează configurația de bază: chipset Exynos 990, ecran AMOLED QHD+ de 6.9″ cu rată de refresh la 120Hz, sistem quad camera cu senzor principal de 108MP și un acumulator de 5000 mAh cu suport fast charging până la puterea de 45W.

 

Neprecizată în comunicatul de presă, configurația de memorie ar putea fi cea standard: 12GB RAM și 128GB stocare internă, cu opțiunea suplimentării până la 1TB folosind slotul microSD.

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/versiune-li...

 

Nefiind fan Samsung, pentru mine este doar o stire si nimic mai mult. Poate fanii hardcore "Nokia si restul lumii" actualmente posesori de telefoane Samsung sa aiba ceva de spus.

4 Răspunsuri 4

Jay
Campion certificat
Hmm, dupa problemele cu S20, ma intreb cat de in regula este acesta.. Inca nu stiu, la urmatoarea achizitie de telefon, pe ce voi pune ochii...

Miha_Z
#StarMember
Eu sunt fan Samsung, dar am achizitionat un Note 10+, ce-i drept pt sot. Eu inca am Samsung S9+ si nu-mi vine sa ma despart de el. Ma atasez relativ usor de lucruri, dar renunt greu la ele. :))

Miha_Z
#StarMember
Jay cred ca vei fi mai sceptica, dupa problemele avute recent cu S10.

FaraUnID
Campion certificat
Sa vedem si padurea din spatele copacilor..... În schimbul sumei de 1140 euro (preț valabil la precomandă în oferta magazinelor vietnameze) cumpărătorii se aleg cu o carcasă de culoare albă a modelului standard Galaxy S20 Ultra, garnisită și cu ceva mai multă memorie internă și o boxă wireless Harman Kardon Aura Studio 3 în valoare de 150 euro, oferită drept cadou. Daca va ajunge si la noi, parca vad ca pretul va fi undeva pe la 1500 euro, iar in cazul magazinelor online de garsoniera, de tipul DorelGSM si cel mai probabil boxa se va pierde pe drum si va fi comercializata separat.