anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Poimo Scuterul Electric Gonflabil

FaraUnID
Campion certificat

Un scuter electronic gonflabil atat de compact incat poate fi impachetat si pus intr-un rucsac a fost dezvaluit in Japonia, scrie BBC News.

 

Scuterul Poimo a fost creat de Universitatea din Tokyo si poate fi umflat in aproximativ un minut cu ajutorul unei pompe electrice. Cei ce au creat Poimo sustin ca au vrut sa produca un vehicul ce minimiza potentialul ranirii in caz de accident.

 

 ;

 

Expertii sustin ca regulile pentru e-scutere trebuie sa fie clarificate de guvern inainte ca aceste vehicule sa poata fi considerate sigure.

 

Poimo e compus din 4 componente detasabile - doua roti, motor electric, baterie, ghidon ce poate fi controlat wireless - si cantareste in jur de 5.5 kg, insa cercetatorii spera sa scada aceasta greutate cu urmatoarele prototipuri.

 

“Credem ca mobilitatea noastra gonflabila, ce e diferita de sistemele mobile existente si creeaza o noua relatie cu oamenii, va fi folositoare pentru cetatenii urbani in viitor,” a declarat Ryuma Niiyama, ce a facut parte din echipa de dezvoltare din cadrul universitatii din Tokyo.

 

Sursa - https://www.digi-world.tv/stiri/digital-tech/scuterul-ele...

 

Arata de parca ar fi o jucarie gonflabila dintr-un parc tematic de distractii.

 

6 Răspunsuri 6

svetalex
Senior certificat
Interesanta optiune de transport :). Mai ales ca nu stai cu grija pentru parcare... il iei cu tine in birou :) Întrebarea este cum aș putea să conectez la curent pompa să îl umflu, în fața clădirii în care lucrez

Jay
Campion certificat
Si eu ma uit lung la cei care calatoresc asa.. nu stiu daca as avea curaj sa merg asa la serviciu, e cam aglomerat pe drum.. dar, mi-ar placea, daca ar fi mai multi in aceasta situatie.. mai mult aer curat.. I-ar trebui si o pompa, care sa-l umfle, doar apasand un buton..

FaraUnID
Campion certificat
Nici eu nu as avea curaj sa ies in trafic pe asa ceva. Din cate observ eu nu are nici un fel de intergritate structurala. Pentru copii, in parc sau in orice alt mediul lipsit de trafic auto poate deveni o alternativa la bicicleta, trotineta, tricicleta, role.

delfinas
#StarMember
Misto idee!!! 🙂 Eu am visat de mai multe ori ca urcasem la volanul unei masini, dar ca nu voiam sa sofez, de frica si ori dadeam din picioare ca in "Familia Flinstone", ori ma dadeam jos, o desumflam, o luam la subrat si mergeam pe jos...pana si in vis mi-era frica sa conduc o masina! :))) Iata ca am fost o vizionara! 😄

Miha_Z
#StarMember
Ce haios este acest scuter. Nici eu nu as avea curaj sa merg cu el. Daca trec pe langa cineva si-l inteapa, atunci ce voi face? :))

teacher_
#StarMember
Partea buna este că, atunci când trebuie sa treci prin apa, ești asigurat 🙂