anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

POCO X3 NFC sub 200 $! Ce părere aveți?

Anonim
Neaplicabil
POCO X3 NFCa devenit oficial ieri, 07.09.2020, în cadrul unui eveniment transmis online de către Xiaomi. Telefonul a avut parte de câteva teasere şi scăpări până acum şi iată-l concretizat cu câteva surprize plăcute: costă sub 200 de euro, are refresh rate de 120 Hz, procesorul cel nou Snapdragon 732G şi o baterie mare. Toate detaliile în linkul de mai jos:
https://www.mobilissimo.ro/stiri-telefoane/poco-x3-nfc-devine-oficial-telefon-cu-procesor-snapdragon-732g-ecran-de-120-hz-baterie-de-5160-mah-costa-sub-200-de-euro
L-ați cumpăra, dacă va veni în România?
9 Răspunsuri 9

Vio73
#StarMember
L-aș cumpăra dacă are și funcțiile Volte și Wowifi, printre altele. E foarte bun la prețul respectiv, dar mă îndoiesc că va fi și la noi pe acolo. Plus că de acum încolo eu mă gândesc la un telefon care să aibă și 5g. Per ansamblu, mi se pare chiar în regulă, mai ales prețul!

Jay
Campion certificat
Având în vedere că nu poți să-ți echipezi telefonul cu ce baterie vrei, pentru că nu sunt detașabile, ca telefon secundar, eu folosind 2 cartele, as da cam 150€, la liber, pe varianta 128GB, datorită bateriei.. Ele au prețuri de lansare 199/249 €, 64/128 GB, altfel sunt 229/269€ și, cum ne-am obișnuit, la noi în tara, vor fi mai mari oricum.. Deci, răspuns final nu, că nu-l văd ajungând la noi la 150€.. dar, când va ceda de tot A3, pe care-l folosesc pentru cartela mai privată, sigur voi găsi ceva care să-mi convină..

FLo1
#StarMember
Mda, interesant, dar nu e pentru piata romaneasca. Cat ma priveste ca utilizare, prefer ceva facut pentru Romania decat ceva ce "va fi candva in Romania". In traducere: Decat ceva care oricum n-am unde-l folosi la capacitatea si functiile lui (apropo de 5G), mai bine altceva de valoare medie ca pret dar care sa stiu ca atat poate si atat duce. E ca un Ferrarri pe drumuri de Romania. Explicatie: Cu Dusterul national ajungi cu toate piesele acasa, fara a le pierde pe drum.

FaraUnID
Campion certificat
Design-ul modulului de camere de pe spate este urat cu spume. Au incercat sa copie de la altii si le-a iesit fix ..... aia, iar la pretul acesta cred ca vine cu foarte multe compromisuri chair daca pe foaie specificatiile sunt relativ ok.

mihai_13
Maestru
Un telefon fara pretentii ... Nu este pentru mine ! , in ultimii 9 ani am avut numai gama premium de la sony / samsung (Z-XZ/S) (nu sunt snob dar..)

Neaplicabil
Snapdragon 732 este o adevărată uzină Iar bateria este imensă facand treabă buna cu procesorul asta . Scuze dacă am îndrăznit . E un super telefon . Părerea mea .

FaraUnID
Campion certificat
Asta cu procesorul este ca si cum ai spune ca pe o Dacia ai pus motor de AMG. In cele din urma tot Dacie avem. Este nevoie de ceva mai mult decat un procesor pentru a avea un produs complet, un produs de calitate si care sa functioneze ca un tot.

Anonim
Neaplicabil
La prețul ăsta primești destul de mult. Procesor bun, ecran foarte bun, camere decente, etc.. Nu e un flagship killer dar este de luat în considerare, clar. Dacă va ajunge în România.

FaraUnID
Campion certificat
Ca si concurent direct si in acelasi buget ar fi modelul Huawei Y9a aka Huawei Enjoy 20 Plus https://comunitate.orange.ro/questions/2439825-huawei-enjoy-20-huawei-enjoy-20-posibil-ieftine-telefoane-5g la un pret de vanzare recomandat de 200 euro si care arata ceva mai bine. Dezavantajul Huawei este dat de lipsa pachetului Google.