anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

OxygenOS(OnePlus) va fuziona cu ColorOS(Oppo), aducând 3 ani de actualizări Android pe telefoane

RafaHelper
#StarMember
Softurile celor două companii vor rămâne separate şi localizate, astfel că OxygenOS se va găsi pe telefoanele OnePlus la nivel global, iar ColorOS va rula pe telefoanele OnePlus şi Oppo vândute în China.
‏‏‎ ‎
Totuşi ColorOS şi OxygenOS vor avea codul sursă pus la comun. OnePlus afirmă că asta va ajuta la standardizarea experienţei software şi va uşura procesul de dezvoltare pentru update-uri viitoare OxygenOS. În plus creşte şi numărul de versiuni Android oferite, urmând ca utilizatorii de flagshipuri să primească 3 ani de actualizări.
E o mutare făcută şi de Samsung în ultima vreme şi văzută şi la Nokia.
‏‏‎ ‎
OnePlus promite următoarele timeline-uri pentru actualizări:
- telefoanele flagship, inclusiv modele T şi R vor primi 3 actualizări Android majore şi 4 ani de actualizări de securitate
- telefoanele OnePlus Nord şi ord CE vor avea 2 actualizări Android majore şi 3 ani de actualizări de securitate
- telefoanele OnePlus Nord N vor avea o actualizare Android majoră şi 3 ani de actualizări de securitate
‏‏‎ ‎
Sursa:‏‏‎ ‎https://www.mobilissimo.ro/stiri-telefoane/zvonurile-au-fost-reale-oxygenos-va-fuziona-cu-coloros-aducand-3-ani-de-actualizari-android-pe-flagshipurile-oneplus
‏‏‎ ‎
Eu unul nu am interacționat nici cu Oppo nici cu OnePlus, dar sunt brand-uri la care ma gândesc când voi alege următorul telefon.
Actualizările sunt mereu importante si e bine sa fie oferite pe o perioada cat mai lunga de timp.
‏‏‎ ‎
Cat de importante sunt pentru voi actualizările de sistem/securitate oferite de producător?
Vedeți in bine aceasta schimbare?
Ce părere aveți despre ColorOS si OxygenOS?
1 Răspuns 1

delfinas
#StarMember
Habar nu aveam de OS-urile astea. Eu actualizez des softul telefonului si aplicatiile, mai ales cele care tin de Android, ca sa nu fie pb. Am un P30 Pro si se aude ca va veni HarmonyOS si pe acest model, dar inca prefer Androidul cu GMS, pt acces la cat mai multe aplicatii. LE Zvonurile spun ca aceste OS sunt oarecum temporare si ca in China va functiona HarmonyOS pe toate dispozitivele create acolo.