anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange pregăteşte lansarea Orange Bank în România

And04
Senior
Orange pregăteşte extinderea serviciilor bancare furnizate prin Orange Bank inclusiv în România.
În străinătate, serviciul este disponibil în prezent doar în Spania şi în mai multe ţări africane. Acum, grupul francez lucrează la o reorganizare a băncii sale digitale Orange Bank, pentru a facilita expansiunea internaţională.
Mai multe detalii aici: https://www.g4media.ro/profit-ro-orange-pregateste-lansarea-orange-bank-in-romania-one-bank-numele-de-cod-al-proiectului.html
Credeti ca va avea succes? Ce parere aveti despre acesta noua investitie?
9 Răspunsuri 9

tanaseflorinval
Începător
Vor avea succes cu Orange Bank, dar va dispărea my rezerve.

Vio73
#StarMember
Salutare! Rămâne de văzut dacă va avea sau nu succes, dar pentru a avea, va trebui să vină cu unele lucruri mai atractive decât celelalte bănci. Cel puțin pentru clienții care folosesc serviciile lor, măcar în prima fază. Pe mine, de exemplu, dacă îmi oferă credite sau alte lucruri mai avantajoase decât concurența, mă conving repede! Mulțumim pentru prezentare!

tanaseflorinval
Începător
Va avea succes deoarece sunt mulți clienți Orange care așteaptă asta.Cred că nu mai durează mult până lansează,maxim 1an.

Inca nu se stie nimic…

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Daca Orange Bank inseamna Orange Money si ceva in plus, da, suna interesant. Succesul depinde de ei. Dar...eu zic ca au sanse.
Client Orange

BlackWolf
Senior certificat
Eu cred ca ar fi trebuit ca inainte sa lanseze Banci, sa isi repare si sa isi modernizeze reteaua, deoarece asta e sfidare si nepasare fata de clienti. E plin de reclamatii si plangeri si lor le arde de Banci. Banci sunt destule, reteaua e la pamant dupa preluarea Telekom Fix. Nu era necesara o Banca in plus acum. Nu cred ca va avea succes. Ar trebui sa investeasca inteigent in infrastructura, nu in cai verzi pe pereti, ca-si pierd clientii. Asta e bataie de joc.....

aig
Începător
Mai interesant ar fi o achizitie din piata ,achizitia de 15% dintr o banca consacrata mare cu specific romanesc din top 3 ar aduce avantaje multiple.

bogdanosan
Junior entuziast

Stie cineva cand se lanseaza banca? Sper sa putem transfera cardul de credit acolo.

Iris
Junior

Dacă ar implementa în aplicație și criptomonedele ar fi cei mai buni. Iar la magazinele Orange să se poată depună cash și în alte valute ar fi super.