anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Lansare Redmi Note 11

Viocat
Senior certificat
Am avut Samsung mai devreme in februarie, ce surprize credeti ca vom avea in 22 februarie la ora 19. Se vor apropia ca si caracteristici de japonezi?
8 Răspunsuri 8

Bugnar_Tudor
Explorator entuziast
Salut Viocat. După cum bine vezi, e o copie leită a Samsungul-ui acest Redmi Note 11. Nu mă aștept ca o copie să aibă valoarea, dar Samsung va rămâne unde e locul, asta e o certitudine.

Viocat
Senior certificat
Cred ca pe partea de display si camera Samsung e varful, dar pe parte de baterie, retea nu stiu ce sa zic. Vin din spate chinezii si ia mult din cota de piata a celor de la Samsung, desi pe parte de flagship inca mai au de mancat

And04
Senior
Salutare, @Viocat Tind sa cred ca acest Redmi Note 11 va imprumuta o mare parte dintre caracteristicile Samsung-ului lansat zilele trecute...insa ca fiabilitate si performanta, nu stiu daca se pot compara.

mihai_13
Maestru
Redmi Note 11 o chinezarie ieftina - poate in afara de ecran si bateria nimic nu-l recomanda ...

Viocat
Senior certificat
@mihai_13 Pe "foamea asta", daca e mai bun decat ce avem in uz si mai e si ieftin, succes garantat. Face toti banii oricum.

mihai_13
Maestru
Viocat prefer si chiar sunt mai ieftine si mult mai bune telefoanele "gandite" de Motorola in fata oricarui alt model de la orezarii de la oppo xiaomi realme oneplus vivo meizu etc - Motorola care vad ca nu prea intra in discutii pe Comunitate produce o serie de telefoane foarte bune am sa dau cateva exemple https://www.gsmarena.com/motorola_edge_20-11034.php https://www.gsmarena.com/motorola_edge_s30-11263.php https://www.gsmarena.com/motorola_moto_g_5g-10577.php https://www.gsmarena.com/motorola_edge_20_pro-11004.php

Viocat
Senior certificat
Mihai_13 optiunile sunt ale tale. Sunt destui utilizatori care nu sunt de acord cu tine si prefera un "sushi" chinezesc sau orezarii cum le spui tu. Deocamdata eu sunt multumit de xiaomi si urmatorul va fi tot un telefon cu infrarosu de la ei. Bafta cu telefoanele alese de tine

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Salut! Redmi Note 11 este acum disponibil în magazinul online. Aveți 30 euro reducere folosind codul NOTE11 și Redmi Buds 3 cadou. Oferta este valabilă la prelungirea sau achiziția unui abonament pe 24 de luni.