anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Itch.io oferă 743 jocuri pentru suma de 5 dolari

FaraUnID
Campion certificat
Din categoria "Ce poti cumpara de cca 25 lei: O pizza, un vin bun, o shaorma, un pachet de tigari, etc"
Daca esti gamer, sau pur si simplu cauti remedii anti-plictiseala, afla ca pentru o scurta perioada de timp, poti achizitiona de pe Itch.io un pachet cu 743 jocuri pentru suma de 5 dolari, adica pentru cca 25 lei. Achizitionate indidual, pretul acestor jocuri atinge suma de cca 3468 dolari.
Sigur, unele dintre ele nu prea se pot numi jocuri, altele erau de altfel gratuite, sau aveau prețuri modice de 1 dolar, dar strecurate pe acolo sunt o grămadă de jocuri cu un preț mult, mult mai mare.
O să vedeți ocazional până și câte un joc autohton, precum The Adventures of Helena Temple.
Majoritatea jocurile nu au DRM, ceea ce se traduce prin faptul ca ele pot fi descarcate si jucate oricât de mult vreți.
Banii strânși de pe urma acestei promoții vor fi folosiți pentru scopuri caritabile.
Pagina Promotiei - https://itch.io/b/520/bundle-for-racial-justice-and-equality
Sursa - https://zonait.ro/peste-700-de-jocuri-la-doar-5-dolari/
5 Răspunsuri 5

Vio73
#StarMember
La banii ăștia, nici nu poți avea pretenții! Dar cred că se găsesc cumpărători. E bine că se cheltuie și pentru lucruri caritabile. Mulțumim!

Jay
Campion certificat
Timp sa ai.. sau, sa gasesti de cumparat.. :) Frumos gestul.. de a folosi banii pentru cei care au nevoie.. Suma stransa e destul de mare, cred ca si diferenta, necesara atingerii sumei pe care si-au propus-o, o vor strange destul de repede... cred ca sunt multi oameni sensibili la scopurile caritabile..

TheSpecialist
Maestru
Bună era treaba asta la începutul pandemiei! Sau știu ei ceva și mai vine încă vreuna?!

FaraUnID
Campion certificat
@Vio73 Daca aveai curiozitatea sa accesezi pagina dedicata https://itch.io/b/520/bundle-for-racial-justice-and-equality ai fi obsevrat faptul ca s-au gasit deja cumparatori. Pana in momentul de fata s-au strans peste 1,5 milioane de dolari, bani care vor fi redirectionati in scopuri caritabile catre NAACP Legal Defense and Educational Fund si Community Bail Fund.

Miha_Z
#StarMember
Din cate am vazut deja s-au strans 1,5 milioane de dolari. Mult n-ar mai avea ca sa-si atinga tinta dorita. Frumoasa initiativa, care pe langa scopul caritabil ofera celor dornici de relaxare peste 700 de jocuri la o valoare modica.