anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Italia a autorizat divizia locală a Vodafone să folosească echipamente Huawei în cadrul rețelei 5G

Vio73
#StarMember
Italia a autorizat divizia locală a Vodafone să folosească echipamente Huawei în cadrul rețelei 5G – susțin două surse. Guvernul ar fi condiționat acordul de un nivel foarte ridicat de securitate, precum și de dezactivarea funcțiilor de intervenție de la distanță pentru compania chineză, arată Reuters.
Detalii pe: https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/it-c/italia-a-autorizat-divizia-locala-a-vodafone-sa-foloseasca-echipamente-huawei-in-cadrul-retelei-5g-20226861
6 Răspunsuri 6

delfinas
#StarMember
Pai da, ca altii stiu ce e bun si cum pot gestiona o situatie, sa puna conditii. Noi stim doar sa blocam, sa stergem, sa interzicem, fara noima, doar sa facem frumos in fata partenerului strategic!

Razvan
#StarMember
La noi se vor interzice echipamente Huawei pe 5G, în timp ce alții vor face o rețea rapid și ieftina cu Huawei.

Miha_Z
#StarMember
E un pas inainte pentru Huawei. Poate si alte tari vor urma exemplul Italiei.

Jay
Campion certificat
@Miha, alte tari, foarte probabil, la noi nu am sperante mari in general.. ca noua ne este frica sa stam cu fruntea sus, sau, nu vedem mai departe de interesul personal..

Anca07
#StarMember
Vio, te incurajez cand deschizi topicuri doar de informare, sa vii si cu o parere personala, pentru a personaliza putin mesajul, doar pentru ca unii dintre noi e posibil sa fi citit deja despre unele subiecte, cum e si cazul meu:) In alta ordine de idei, nu vad nimic gresit in faptul ca au autorizat folosirea echipamentelor huawei, ci dimpotriva, mi se pare un castig pentru pionii acestui business.

Vio73
#StarMember
Părerea mea este că fac foarte bine și că trebuia să existe și la noi această pisibilitate! Din păcate, ea nu există!