anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Huawei a lansat o soluție de live streaming cu AR pentru ecommerce

FaraUnID
Campion certificat

Huawei Consumer Business Group a anunțat ieri, în cadrul Huawei Developer Webinar o soluție îmbunătățită de comerț electronic, menită să sporească oportunitățile pentru dezvoltatorii din industrie, aflată în creștere rapidă, și să le permită distribuitorilor să găzduiască experiențe de live streaming superioare.

 

În cadrul acestei soluții avansate de live streaming, kit-ul HUAWEI de virtualizare pentru dispozitive permite diverselor camere să se transforme în camere suplimentare ale smartphone-ului, iar trecerea între acestea se realizează cu ușurință. Cu un singur clic pe telefon, gazda poate afișa produse din mai multe unghiuri, oferind astfel publicului o experiență interactivă.

 

Tehnologia este rentabilă și poate fi operată cu ușurință de pe un singur dispozitiv, în sala de live streaming.

 

 

Soluția integrează și HUAWEI HiAI pentru a îmbunătăți experiența de live streaming a comerțului electronic, permițând vânzări bazate pe scenarii. Prin procesarea în timp real a fundalului, înlocuirea fundalului digital este posibilă în funcție de diferite scenarii, oferind audienței prezentări de produs naturale și intuitive.

 

Cu funcțiile Huawei AR integrate în live streaming, produsele pot fi acum afișate și mai clar. De exemplu, structura internă a smartphone-ului poate fi afișată pentru a ilustra design-ul detaliat și măiestria cu care a fost realizat.

 

În plus, având în vedere faptul că întreruperea cauzată de înghețarea cadrelor ar putea fi supărătoare în timpul live streaming-ului, capabilitățile îmbunătățite 5G și Wi-Fi de la HUAWEI pot reduce latența și crește viteza de download pentru o experiență mai fiabilă și mai rapidă.

 

Aceste tehnologii se îmbină armonios pentru a face posibil un live streaming mai avansat și mai profesionist pentru utilizatorii de zi cu zi.

 

Webinar-ul online a dezvăluit „Programul de colaborare pilot” conceput pentru a sprijini dezvoltatorii dornici să construiască soluții de live streaming mai avansate. HUAWEI va finanța 5 parteneri globali și îi va ajuta să deblocheze mai multe oportunități de afaceri în live streaming-ul din comerțul electronic datorită serviciului inovator HMS Core.

 

Sursa - https://start-up.ro/huawei-a-lansat-o-solutie-de-live-str...

1 Răspuns 1

FLo1
#StarMember
Atat prin tarife dar si prin solutii, Huawei-ul va face orice pentru a prinde o cat mai mare bucata din placinta din care se rasfata goagal sau apple.