anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

HTC Wildfire E2 cu MediaTekP22, 4GB RAM, acumulator 4000mAh la 100 euro

FaraUnID
Campion certificat

Menționat luna trecută în catalogul Google Play Console, HTC Wildfire E2 pare că a avut o lansare „pe ușa din dos”, telefonul cu preț entry-level intrând la vânzare într-o singură piață de desfacere.

 

Poate că prețul de numai 100 euro cerut pentru modelul HTC Wildfire E2 este prea mic pentru a justifica chiar și acest efort, sau faptul că debutul are loc în magazinele din Rusia este o explicație în sine.

 

Deocamdată, fără vestea unei lansări pe teritoriul UE, HTC Wildfire E2 apare cu o listă rezonabilă de specificații, având în vedere prețul cerut:

  • ecran HD+ de 6.22 inch;
  • chipset MediaTekP22 pe 12nm lansat în anul 2018;
  • procesor octa-core cu frecvența de 2.0GHz (nuclee Cortex-A53);
  • Wi-Fi AC, Bluetooth 5.0 și 4G;
  • 4GB memorie RAM;
  • acumulator de 4000mAh;
  • port USB-C;
  • Android 10;
  • cameră foto principală de 16MP+2MP;
  • cameră frontală de 8MP;

 

Cu design mai degrabă învechit, HTC Wildfire E2 lasă o ramă destul de lată la partea de jos a ecranului și vine cu un model texturat la partea din spate. Senzorul de amprente lăsat în spatele ecranului nu este neapărat un dezavantaj, însă finisajul din policarbonat nu va rezista prea bine uzurii de zi-cu-zi.

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/htc-wildfir...

 

Modest si mai degraba un strigat de disperare al celor de la HTC, care de cativa ani buni se afla in deriva si par ca nu se regsesc.

4 Răspunsuri 4

FLo1
#StarMember
Chiar daca amintirile despre un HTC sunt indepartate, caracteriticile respective la mai putin de 500 lei il fac chiar un model de dorit.

Vio73
#StarMember
HTC-ul făceau telefoane bune odată, dar văd că acum, probabil în disperare de cauză, cum bine ai subliniat, vor să vină cu ceva foarte ieftin. Nu știu cât va ține strategia, dar cert este că bateria o are bună!

mihai_13
Maestru
este un model lowcost pentru Pakistan,Bagladesh,India,etc 🙂 posibil(doar posibil) sa ajunga si in Romania dar deja in Romania utilizatorii de smart mobile nu se mai uita la asa modele slabute , un telefon care deabea ajunge in 90.000 puncte Antutu

FaraUnID
Campion certificat
Sa nu omitem faptul ca pe piata din Romania inca sunt la vanzare "smartphone-uri" ce dispun de conexiune doar 3G avand 1GB RAM, 8GB spatiu de stocare si camera de 8MP, la preturi cuprinse intre 300 - 400 lei, "reduse" de pe la 500 lei. Raportat la acele modele, acest HTC Wildfire E2 pare un flagship.