anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Galaxy A03s, următorul telefon Galaxy A ieftin

Vio73
#StarMember

Galaxy A03s este adresat celor aflați în căutarea unui smartphone cu autonomie ridicată a bateriei și preț accesibil, pentru folosirea de zi cu zi.

 

Succesorul modelului A02s de anul trecut vine echipat cu display Infinity-V de 6,5 inch, acumulator 5.000mAh și funcție de încărcare rapidă (până la 15W prin cablul USB-C). Păstrând „tradiția” cu telefoanele de buget, ecranul LCD este decupat la partea de sus după modelul „picătură.

 

Configurația foto este practic neschimbată, Galaxy A03s venind cu o cameră principală de 13MP și doi senzor auxiliari a câte 2MP fiecare, deservind modurile de captură Macro și DoF. La partea din față găsim o cameră de 5MP, livrând minimul necesar pentru poze selfie.

 

Samsung Galaxy A03s – specificații preliminare


Nume model Galaxy A03s
-Display 6.5” HD+ TFT

Infinity V
-Camere [Cameră spate]

-13MP (Camera Principală)

-2MP (Macro)

-2MP (Adâncime)

[Camera frontală]

-5MP (F2.0)
-Chipset Octa Core (posibil Snapdragon 450)
-Memorie 4GB RAM

-64/128GB Stocare Internă

-slot Micro SD (până la 1TB)
-Baterie 5000mAh (Standard)

-15W Încărcare rapidă adaptabilă
-Autentificare Biometrică Senzor capacitiv poziționată lateral

 

 

Rămâne de văzut dacă Samsung va păstra și chipsetul Snapdragon 450 folosit anul trecut, sau va livra una dintre alternativele ușor îmbunătățite furnizate de MediaTek.

 

Momentan, fără preț oficial și dată de lansare, Galaxy A03s ar putea fi anunțat în cursul acestei veri.

 

Sursa:
https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/galaxy-a03s...

6 Răspunsuri 6

delfinas
#StarMember
Un telefon cu performante slăbuțe, mai ales pe partea foto, dar taman bun pt un copil sau pentru un senior. Bateria, in schimb, e generoasă.

Miha_Z
#StarMember
La caracteristici e slabut, dar poate va compensa cu un pret redus. Mai intai sa-l vedem lansat si ce pret va avea si apoi ne vom da cu parerea daca merita sau nu achizitia lui.

Jay
Campion certificat
Si eu tot la snapdragon ma uit.. cum vad exynos fac cale intoarsa, dar, prefer un 865.. In ultimele luni m-am uitat la SE.. in august as putea sa cumpar un telefon pe numarul pe care il folosesc cel mai mult.. pe celelalte numere as putea oricand, dar, nu vreau sa le stric feng-shui-ul.

Cathy
Explorator entuziast
Un telefon echilibrat cu performante de bun simt si o baterie sanatoasa...asteptam pretul oficial....

teacher_
#StarMember
Pare genul de telefon pentru o persoana în vârstă, sau pentru cineva care nu are nevoie de spatiu mare de memorie. Probabil prețul va fi unul mic, astfel că se vor înghesui destui sa-l cumpere.

Anca07
#StarMember
Acest model de telefon are diferite specificatii in functie de tara in care va fi lansat. De ex in India, un alt articol spune ca va avea o capacitate a bateriei de 6000mAH, o camera frontala de 16mp, poate avea 3 sau 4GB RAM si 32/64/128GB memorie interna si etc. si ca data de lansare martie 2022. Pe de alta parte, SUA anunta lansarea lui in august 2021. Cat despre pretul acestui model de telefon, mid range, se vehiculeaza undeva intre 200-250€, ceea ce nu e foarte departe de modelele actuale din aceeasi clasa.