anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Dupa Xiaomi si Oppo permite utilizatorilor să își „descarce” memorie RAM de pe internet

FaraUnID
Campion certificat

Dupa ce Xiaomi a lansat un update pentru modelul Redmi Note 10 Pro care poate extinde memoria RAM cu încă 2 GB https://comunitate.orange.ro/questions/2718238-redmi-note-10-pro-primeste-update-software-adauga-2-g... , a venit rândul Oppo să extindă disponibilitatea funcției RAM Expansion (sau RAM+) pe câteva dintre telefoanele sale. Lansată inițial în Singapore, noua funcție software este acum disponibilă pe telefoanele din Orientul Mijlociu.

 

Cu siguranță, majoritatea telefoanelor Oppo noi, cât și câteva modele mai vechi, vor oferi această funcționalitate în toate regiunile în care telefoanele companiei sunt vândute. Este vorba despre capabilitatea Ram Expansion/RAM+, care permite utilizatorilor să își configureze din meniul de setări câtă memorie RAM în plus își doresc să „instaleze” în mod virtual. Astfel, POTI ALOCA PANA LA 7 GB !!! din stocarea internă a telefonului pentru a fi folosită drept memorie RAM.

 

Folosind această funcție, poți ține mai multe aplicații deschise simultan în fundal, însă nu este tocmai clar cine are nevoie de atât de multă memorie RAM pe telefoane mid-range.

 

Oppo a lansat acest update pe telefoane precum Reno5, A94 și A74, dispozitive cu o performanță limitată, care nu ar rula oricum foarte multe aplicații pretențioase, în special din zona de productivitate. Mai mult, RAM-ul virtual, obținut prin alocarea lui pe stocarea internă, este semnificativ mai lent decât memoria RAM dedicată.

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/si-oppo-per...

Daca esti posesor de telefon Oppo si gasesti aceasta informatie utila nu uita sa apeși ❤

2 Răspunsuri 2

delfinas
#StarMember
Nu stiu cati au nevoie de aceasta facilitate, dar pt marketing da bine.

Vio73
#StarMember
E bine să ai această facilitate! Tocmai mi-am comandat un telefon Xiaomi și sunt curios ce va fi, chiar dacă are 8 GB ram.