anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Concept Huawei Mate X2

FaraUnID
Campion certificat

Desi Huawei a cam dat-o de gard cu Mate X si Mate Xs, lucru recuoscut chiar de companie care a afirmat faptul ca desi pretul acestor modele este de cca 2000 euro, Huawei pierde bani la fiecare unitate vanduta si chiar dacă Huawei nu va mai putea folosi procesoare proprietare Kirin, compania nu pare să renunțe la divizia de smartphone-uri prea curând.

 

Astfel, vestea că există deja un prototip de Huawei Mate X2, un nou dispozitiv pliabil care ar putea debuta anul viitor, nu ar trebui să ne surprindă în mod special. Acesta va avea însă un design diferit față de modelele Mate X de până acum, întrucât va renunța la ecranul exterior pentru un ecran pliabil pe interior, mai degrabă similar cu cel al lui Galaxy Fold de la Samsung.

 

Ross Young, analist în domeniul display-urilor, spune că a văzut un prototip al telefonului, care avea la exterior o formă similară cu Mate X, dar nu avea ecran pliabil la exterior. Se pare că Huawei ar folosi un simplu ecran mic și subțire pentru notificări pe partea exterioară, poziționat sub camerele foto și butonul care deblochează plierea.

 

Ecranul mare, pliabil, este însă la interior și pare să ofere un ecran la fel de mare precum Mate X și Mate Xs: 8,03”. Acesta va putea fi însă folosit într-un nou mod „laptop”, care afișează o tastatură QWERTY în partea de jos și conținutul în partea de sus.

 

De asemenea, dispozitivul ar putea fi echipat cu un stylus M-Pen. Asta ar sugera că cei de la Huawei au rezolvat problema protecției de plastic de pe telefoanele pliabile.

 

 

Momentan, Samsung nu oferă un S-Pen pe seria Fold pentru că aceasta încă are o suprafață de plastic moale deasupra ecranului, pentru protecție. Aceasta poate fi zgâriată ușor sau înțepată cu obiecte ascuțite. Un stylus ar lăsa urme pe ecranul pliabil imediat. Desigur, telefonul final ar putea arăta diferit față de aceste descrieri și concepte realizate după acel prototip.

 

Având în vedere cele mai noi informații referitoare la telefoanele Huawei, cel mai probabil, Mate X2 va folosi un chipset produs fie de MediaTek, din gama Dimensity, fie cel mai nou procesor Snapdragon de la Qualcomm. Desigur, asta dacă autoritățile americane vor permite celor de la Qualcomm să vândă către Huawei și dacă cei de la Huawei sunt interesați.

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/huawei-mate...

 

Desi acest Huawei Mate X2 arata ceva mai rafinat in comparatie cu modelul din prima generatie, personal tot nu-i vad utilitatea. Prefer oricand un ultraportabil 2-in-1 cu Windows 10 in detrimetyl acestuia.

3 Răspunsuri 3

FLo1
#StarMember
Nice one. Nu am vazut de mult timp modele cu tastatura QWERTY si nici slide. Este chiar ceva nou ... cel putin pentru mine.

Vio73
#StarMember
Încearcă Huawei tot felul de variante pentru a se menține în top, unele mai reușite, altele mai puțin. Nu știu câtă căutare va avea și acesta! Oricum, e frumos foc!

FaraUnID
Campion certificat
In materie de tastatura fizica QWERTY, Blackberry a fost "mamal si tatal lor". Restul au incercat si ei sa copie de la cei mai buni.