anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce model de smartphone a dominat vânzările în primul trimestru?

Vio73
#StarMember
Oamenii cumpără din ce în ce mai multe telefoane Android din gama medie în detrimentul celor premium, arată datele de la firmele de cercetare. Samsung Galaxy A51 a fost cel mai vândut model de smartphone Android din primul trimestru al anului 2020, cu 6 milioane de unități livrate la nivel global, şi o cotă de piață de 2%. Xiaomi Redmi 8 este al doilea cel mai popular smartphone Android din întreaga lume, potrivit Strategy Analytics. Piața smartphone-urilor Android este dominată din ce în ce mai mult de modele mai accesibile.
În segmentul Android, Samsung a ocupat 4 din primele 6 poziții din întreaga lume în primul trimestru, în timp ce Xiaomi a ocupat două. Samsung Galaxy A51 (4G) este cel mai vândut smartphone cu Android din lume și a avut o cotă sănătoasă de 2,3% din toate smartphone-urile livrate la nivel mondial în perioada analizată. Smartphone-ul A51 al Samsung este popular în toate regiunile, în special în Europa și Asia. Xiaomi Redmi 8 este cel de-al doilea model de smartphone Android cel mai popular din lume, având 1,9% din piață în primul trimestru. Gama de smartphone-uri Redmi Xiaomi se vinde foarte bine în India și China și din ce în ce mai mult şi în Europa. Galaxy S20 Plus a fost singurul telefon flagship din Top 6 cele mai vândute modele, şi a fost pe locul trei, cu o cotă de 1,7%.
Detalii aici:
https://www.economica.net/ce-model-de-smartphone-a-dominat-vanzarile-in-primul-trimestru_184525.html
1 Soluţie acceptată‚

Razvan
#StarMember
Pe viitor, se vor căuta telefoanele mid-range, cele premium vor fi mai putini interesați din cauza crizei economice.

Vizualizare soluţie în postul original

3 Răspunsuri 3

Miha_Z
#StarMember
Era de asteptat ca mobilele care au caracteristici bune si pret mediu sa fie la cautare. Si eu am cumparat un Samsung A51 pentru socru, ca-l lasase S8. Nu-s din aceeasi categorie, dar punand in balanta pretul- caracteristici a fost o afacere buna zic eu.

Jay
Campion certificat
La cât s-a discutat despre Samsung A51, nici nu ma mira ca a dominat topul pana acum..

Razvan
#StarMember
Pe viitor, se vor căuta telefoanele mid-range, cele premium vor fi mai putini interesați din cauza crizei economice.