anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Campania Huawei Buy Back

FaraUnID
Campion certificat
Bucură-te și tu de telefoanele de ultimă generație din portofoliul HUAWEI!
Începând cu 6 noiembrie, Huawei lansează Huawei Buy Back, un program pe termen lung, ce va oferi periodic oferte speciale utilizatorilor Huawei.

În schimbul unui telefon pe care nu îl mai folosesc, consumatorii primesc discount-uri sub forma unor vouchere speciale, de tip buy back, vouchere ce vor putea fi folosite pentru achiziționarea smartphone-ului favorit Huawei. Pentru acordarea voucherelor, evaluarea modelelor de telefon va ține cont de specificații, precum și de condițiile optime de utilizare ale telefonului mobil predat.

Cu ocazia lansării noului flagship, HUAWEI Mate 40 Pro, Huawei oferă utilizatorilor un voucher de 500 RON, suplimentar față de valoarea voucherului de buy-back, pentru achiziția unui HUAWEI Mate 40 Pro sau a unui HUAWEI P40 Pro.

De exemplu, la predarea unui telefon HUAWEI P30 Pro (256 GB), în urma evaluării de către consultantul din magazin, un consumator poate obține un voucher de până la 1.518 RON. Astfel, pentru achiziționarea unui HUAWEI Mate 40 Pro sau a unui HUAWEI P40 Pro, acesta va putea beneficia de un discount total de 2.018 RON, astfel: 1.518 valoarea voucher-ului buy back și 500 RON, discount acordat de companie.

Pe durata desfășurării campaniei, prețuri speciale vor fi aplicate și modelelor anterioare, prețuri de care consumatorii vor putea beneficia în momentul în care se vor prezenta în magazinele Huawei cu un telefon de generație anterioară.
Locațiile Huawei în care campania se desfășoară sunt AFI Palace Cotroceni și Băneasa Shopping City, București.

Astfel, consumatorii sunt așteptați, în perioada următoare, în locațiile Huawei participante la campanie, pentru a beneficia de discount-urile de tip buy back, valabile la achiziția unor noi telefoane Huawei.
Sursa - https://consumer.huawei.com/ro/
Asta comparativ cu programul Buy-Back Orange "https://comunitate.orange.ro/questions/2488300-sa-oferi-o-noua-viata-vechiului-tau-telefon-e-ca-o-joaca" https://comunitate.orange.ro/questions/2488300-sa-oferi-o-noua-viata-vechiului-tau-telefon-e-ca-o-joaca unde reducerile oferite chiar sunt "in joaca"
1 Răspuns 1

Anonim
Neaplicabil
Buna campania, pacat ca se desfasoara doar in Bucuresti.