anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Amazon cumpara studiourile de film MGM

FaraUnID
Campion certificat

Amazon anunță că va cumpăra studioul de film MGM (Metro Goldwyn Mayer), adica studiourile care produc, printre altele, seriile de filme cu James Bond. Odată cu studioul, Amazon deține acum și licența pentru filmele cu spionul britanic.

 

Motivul pentru care Amazon cumpără MGM este destul de clar, în urma expansiunii rapide a serviciilor de streaming la nivel mondial. Netflix și Disney+ conduc această piață cu sute de milioane de abonați, în timp ce serviciul celor de la Amazon, deși este mai ieftin, nu reușește să atragă la fel de mulți utilizatori din afara țărilor care au acces și la alte servicii Prime.

 

Printre licențele de film pe care le achiziționează Amazon se regăsesc nume precum James Bond, Poltergeist, Robocop, Rocky, Silence of the Lambs sau Tomb Raider, în timp ce seriale precum Vikings, Handmaid’s Tale și Fargo intră de asemenea în portofoliul său. În total, producțiile MGM au câștigat 180 de premii Oscar și 100 de premii Emmy.

 

Totuși, procesul de achiziție nu va fi unul rapid sau ușor. Este vorba despre o achiziție în valoare de 8,4 miliarde de dolari, care trebuie anchetată și aprobată de autoritățile SUA.

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/muzica-si-filme/amazon-a-cum...

 

Si daca tot vorbim de Amazon, acestia marcheaza prezenta oficiala pe piata din Romania oferind o reducere de 50% din pretul standard al abonamentului, daca plata este efectuata cu un card bancar in lei emis de o banca din Romania. Astfel pentru pretul abonamentului scade de la 27,99 lei / luna la 13,99 RON lei / luna.

 

Amazon nu precizeaza nimic daca aceasta reducere se aplica si in cazul platilor efectuate cu un card emis de un Fintech mioritic.

 

Daca tot suntem la capitolul Amazon...... ei bine....

 

In timp ce un abonat Orange TV Go plateste pentru a urmari Speranta TV, Trinitas, Orizont TV, Inedit TV, Meteropola TV, A7TV, Realitatea, Antena 3, RTV, in tarile putrenic dezvoltate precum India, Amazon a lansat MiniTV un serviciu de streaming video gratuit sustinut de reclame, dar unde gigantul american promite ca va lansa continut exclusiv.

6 Răspunsuri 6

Vio73
#StarMember
Tranzacții la nivel mare, dar vom vedea care sunt beneficiile pentru consumator. Interesant că Amazon se bagă și pe acest segment!

teacher_
#StarMember
MGM a lansat de-a lungul timpului câteva filme clasice, de referință pentru industria cinematografiei. Dacă ar putea fi urmărite la tv, m-as bucura foarte mult. Chiar cred că este o concurenta pentru Netflix.

FaraUnID
Campion certificat
Pai, asta este viitorul televiziunii si al entertainment-ului: In Online. Cine este destept si investe acum in aceasta zona, a continutului propriu de platforma, va culege roadele mai tarziu. Cine sta pasiv va oferi consumatorului final aka clientului de televiziune continutul oferit Nasul TV, Badea, Gadea, Ciutacu, Maruta, Capatos, Alfa & Omega, Link TV.

TheSpecialist
Maestru
Pe mine unul nu prea m-a impresionat conținutul Amazon Prime , am testat vreo 2 săptămâni și in afara de Star Trek Picard , sincer nu prea am găsit titluri wow. Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca nici nu aveam subtitrare în romana , a trebuit sa o activez pe cea in engleza ca sa pot urmări câte ceva seara , fără sa dau volumul tare. Pt plata abonamentului, am înrolat cardul Orange Money și nu au fost probleme. Mi-au retras cei 13,99 lei apoi i-au returnat , fiind o promoție de care am beneficiat.

delfinas
#StarMember
MGM e unul dintre cele mai vechi și mai mari studiouri de film, cu multe filme mari in portofoliu. Cred că orice pământean, care are un tv, știe sigla cu capul de leu. Într-un fel, e trist că a fost nevoie sa fie vândut, mai ales catre un magazin-talcioc online. Din păcate, ăsta e trendul, online ul înghite tot. Nu știu cum va gestiona Amazon studioul de acum încolo, că nu e important sa ai doar bani...

FaraUnID
Campion certificat
In prima faza, productiile MGM vor fi integrate in Amazon Prime si exista si posibilitatea sa fie retrase de pe restul platformelor de video streaming si VOD.