anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Site-uri blocate de catre provider??

Dronos
Junior
Cum pot sa deblochez anumite site-uri de catre orange??? Am nevoie de ajutor rapid!!
26 Răspunsuri 26

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Alte site-uri functioneaza? Data si ora (in special data) sunt la zi? Acele site-uri nu sunt blocate. Ar fi culmea ca Orange sa-si blocheze propriul site. Deci problema este cel mai probabil la tine. Iti recomand sa verifici urmatoarele: 1. data si ora laptop-ului/calculatorului de pe care intri 2. daca alte site-uri functioneaza (google.com de exemplu) 3. daca se incarca vreunul dintre ele in fereastra privata. 4. daca tot esti in fereastra asta, poti incerca sa rulezi acel "Windows Network Diagnostics" Te asteptam cu vesti bune.
Client Orange

Dronos
Junior
Tot am incercat, nu imi gaseste problema la troubleshoot, data si ora este ok, internetul este rapid, dar ce am observat este ca cu greu incarca poze. Imi functioneaza site-urile basic din ce am observat dar se incarca mai greu ca inainte. Faza amuzanta e ca ma lasa pe anumite site-uri ca si steamunlocked (nu incercati sa instalati jocuri de acolo) si nu ma lasa pe trello, roblox, wiki fandom si multe altele...

Dronos
Junior
Sunt super disperat si nu mai am nici-o idee cum sa rezolv asta, doar poate sa dea Dumnezeu prin ajutorul celor de la Orange. Nu am cum sa ma conectez la site de pe pc si telefon, am folosit date mobile sa va cer ajutorul pe site... Se poate ca problema sa fie de la router, dar nustiu sper sa gasim o solutie la asta.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Posibil sa fie o problema de DNS. Ii ia mai mult decat ar trebui sa ajunga la site-ul respectiv, si da timeout. Ai incercat si un flush DNS din CMD prompt? Daca nu, deschide o fereastra de CMD prompt, si scrie: "ipconfig /flushdns". Eventual da un restart dupa. De asemenea, poti incerca sa accesezi site-ul cu IP direct. De exemplu, in loc de google.com poti incerca: 142.250.180.238 Sau in loc de orange.ro, poti incerca: 109.166.184.149 Sau da-ti un "ping google.com" sau "ping orange.ro" din CMD si vezi ce se intampla. Alte browsere ai incercat? Ceva diferit? Bine, asta presupune ca ai deja si alte browsere instalate. Pentru ca daca nu poti accesa nimic astfel incat sa poti descarca alt browser...nu prea ai cum sa testezi teoria asta. Nu cred ca e de la router... Decat daca ai modificat tu ceva. Altfel, nu vad de ce ar deschide unele site-uri si altele nu. In special, nu vad de ce nu ar deschide orange.ro de exemplu. :)) Ar fi super contra-intuitiv. Deci nu cred ca e de acolo...
Client Orange

Dronos
Junior
Nimic nu merge, de curand ne-am mutat la orange si acum 3 zile ma-am conectat la wi-fi si de atunci nu vrea deloc sa ma conecteze pe unele site-uri si imi da time out... Nu am schimbat sau umblat nimic la router ca n-am dece + nici nu stiu cum sa modific ceva.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Nu merge nici cu IP direct? Ping-ul ce zice? Alt browser? Ma rog, daca nu merge nimic, singura solutie: sunat la Orange sa vina cineva sa vada despre ce e vorba.
Client Orange

Dronos
Junior
Nu... am incercat firefox, edge si inca nu vrea sa ma conecteze, chiar si cu ip direct, pingul imi da failed, am incercat ieri sa ii contactez pe cei de la serviciul clienti si inca nu au raspuns. Cred ca este problema de la ei si nu putem face nimic....

Vio73
#StarMember
Salutare! Sună astăzi, după ora 9 la 300 sau 0374300300, dacă nu ai telefon mobil Orange și apoi tastezi combinația 1-1-1-0, dar lași robotul să spună la fiecare etapă ce are de spus, chiar dacă e vorba de reclame, etc. Sper să reușești! Aveam și eu anumite site-uri restricționate din Google la un laptop și am dezactivat funcția navigare in siguranță sau ceva asemănător, că mă disperase. După aia n-am mai avut probleme! Baftă!

Dronos
Junior
Am incercat si la al treilea 1 nu are nicio optiune 0

Razvan
#StarMember
Beculetul de pe router/ont unde arată semnul de internet sau un glob este aprins, verde sau roșu? Pune o poza cu routerul.

Dronos
Junior
Se pare ca beculetele sunt verzi...

Razvan
#StarMember
Da, scoate-l din priză câteva minute și reconectează din nou.

Dronos
Junior
Nimic, tot asa e...

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Incearca eventual si pe LAN1. Probabil ca n-o sa faca nicio diferenta. Dar merita incercat.
Client Orange