anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am reîncărcat și bani au fost retrași însă statusul tranzacției este eșuat

sasanamaria
Începător
Am reîncărcat din aplicație cu optiune si desi banii mi-au fost retrași pe telefon nu am nici minute nici internet iar în aplicație mi-a scris ca reîncărcarea a eșuat. Ce ar trebui sa fac?
Am încercat iar, rezultatul este la fel
9 Răspunsuri 9

DanielaH
Moderator
Salut, sasanamaria! Îmi pare rău pentru această situație. În acest moment sunt, într-adevăr, niște probleme la reîncărcările PrePay din My Orange. Colegii noștri cunosc situația și fac toate eforturile să o remedieze cât mai rapid. Mulțumim pentru înțelegere.

sasanamaria
Începător
Ok, dar atunci cum îmi pot recupera banii? Având în vedere că am încercat de două ori Sper să vă asumați această problemă și să returnați banii. Aștept un răspuns.

DanielaH
Moderator
Ne cerem scuze pentru această situație. Ea a fost remediată și urmează acum efectuarea corecțiilor și transferarea banilor în cont.

sasanamaria
Începător
Dacă aveți nevoie de detalii, pot sa le dau. Eu am încărcat doua numere diferite de două ori. Prima dată am avut la ambele cu status eșuat și după remediere am făcut din nou reîncărcările, însă mi- au fost trași banii de 4 ori, adică îmi trebuie returnați pentru primele 2 reîncărcări care nu au fost efectuate. Timp de estimare când o să îi primesc înapoi m-ar ajuta.

Iulian8988
Începător
Se intorc banii inapoi la noi in cont sau se va reincarca cartela?

DanielaH
Moderator
Da, sumele retrase vor fi transferate în cont în termen de aproximativ 3 zile lucrătoare.

Claudia_Cristin
Începător
Bună ziua. Am făcut și eu doua încărcări vineri în 09 septembrie. Una de 6 euro alta de 5 euro și încă nuci acum nu mi-am primit banii înapoi în cont. Când se rambursează banii?

sasanamaria
Începător
Au trecut 3 zile și încă nu am primit bani

sasanamaria
Începător
Bună ziua, a trecut o săptămână si eu tot nu am primit bani Pot sa știu de ce? Ar fi bine să vă asumați aceste probleme și să înapoiați bani