anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Comanda PS5 in magazinul online Orange - nelivrata

CyrrusS
Începător
Hei. Cat dureaza o validare de comanda la Orange? Am comandat un PS5 in 17.08.22, am platit online cu cardul, am primit confirmarea dar cand verific statusul comenzii imi apare de o vesnicie deja "in curs de validare"...vreo speranta ceva? ANPC ?
6 Răspunsuri 6

Vio73
#StarMember
Salutare! Cred că cel mai bine ar fi să îi întrebi prin Chat Djingo sau la 300 ( 1-1-2-0). Chiar dacă la ramurile respective se vorbește despre servicii fixe, ignori ce auzi, dar aștepți să spună și ulterior apeși tastele, cu pauze.. Dar Magazinul online nu are astăzi program. Poți pune totuși o întrebare! Baftă!

DanielaH
Moderator
Salut, CyrrusS! În acest moment sunt, într-adevăr, niște probleme cu comenzile plasate pentru Playstation 5. Colegii noștri cunosc această situație și fac toate demersuri necesare pentru remedierea sa într-un timp cât mai redus. Mulțumim pentru înțelegere.

RaduKZM
Începător
Exact aceasi problema o am si eu cu comanda data tot in data de 17. Am sunat la ei si mi s-a spus sa astept sa se modifice statusul comenzii pe site… deci degeaba am sunat

Cosmin369
Începător
Salut acceasi problema am si eu Tot in data de 17-08-2022 am plasat comanda am achitat integral cu cardul sa aprobat dar la livrare acceasi poveste “In curs de validare” Am discutat cu peste 6 persoane diferite si niciunul nu a știut ce sa-mi spună concret…doar sa mai astept cateva zile sau sa anulez comanda si voi primi banii in decurs de 1-3 zile pfffff

Cyb
Începător

Pană la urma au livrat PS5-urile ? Am făcut și eu o comanda in data de 01/02/2023  si am aceeasi problema. 

Cyb
Începător

Pachetul a ajuns in cele din urma, deși statusul comenzii a rămas același "in curs de procesare".