Întrebare cu răspuns(uri)

Noutati schimbare satelit Orange Romania DTH (16.08.2022)

Pentru abonatii Orange Romania Satelit, de astazi (16.08.2022) va puteti reorienta antena dinspre Astra 5B catre Hellas Sat 3.

  • Cei care au STB Samsung sau CI+ canalele vor intra automat.
  • Cei care au STB Kaon trebuie sa faca update de soft.

Operatiunea de mutare a antenelor dureaza pana in mai 2023. In acest timp, clientii vor fi vizitati de catre echipele tehnice pentru reorientare.

Pe noul satelit sunt disponibile canalele National Geographic, TDC, FilmBox Premium.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (1)

Da (9)

90%

9 membri au votat cu DA

1 membri au votat cu NU

90% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 1 din 4

Salut!
Interesant, ce să zic!Am spus că vor urma schimbări și sper să vină și pe partea de cablu, etc.
Am văzut și eu noutățile pe Softpedia și par destul de interesante, mai ales că National Geographic merg pe satelit și nu sunt și pe cablul propriu. S-au gândit probabil că mulți vor face singuri mutarea și de aceea nu au început să le mute de acum.

Salut! Eu zic ca vor veni si pe cablu. Asta e inceputul. Da, multi vor muta singuri antena, dar cred ca e mai bine sa astepti echipa de instalare sa o faca cum trebuie. Si fiind foarte multe antene de mutat, dureaza mult pana vine o echipa

Ce sa zic, sper să fie de bine pentru toți clienții Orange ( ORO și OROC). Cei din urmă au avut în ultimii ani parte de o grilă destul de slabă!

Da, o sa fie bine pentru ambii si deja am vazut ca cei de pe OROC au deja o grila mai bogata. Si cum vor fi si ORO si OROC pe acelasi satelit, va veni si marea unificare a grilelor. Ambele vor avea aceeasi grila de programe

Va aparea in curand actualizarea. Asa zic si eu, ca mai bine sa ii astepti pe cei de la tehnic sa faca schimbarea cum trebuie. Asa voi face si eu, nu ma bag sa modific nimic

Pe harta vad ca Hellas Sat 3 are semnal maxim la noi. Ar trebui sa mearga binisor si cu antena mica, dar e posibil sa apara probleme de receptie a semnalului din cauza dimensiunii antenei... Tu ai reglat antena sau au venit cei de la departamentul tehnic Orange si au reglat-o?

Cred ca in mare parte are dreptate Koragg, vad pe harta ca Astra 5B are putere mai mare fata de Hellas Sat 3. Intr-adevar, cred ca daca nu vor schimba antenele cu unele mai mari, vor aparea des probleme...

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!