Întrebare cu răspuns(uri)

De ce nu e disponibilă transmisia Premier League de pe Prima Sport?

De ce nu e disponibilă transmisia Premier League de pe Prima Sport?
Apare mesajul "această transmisiune nu e disponibila în rețeaua Orange "... În cazul ăsta ce rost mai are abonamentul TV?!?! Canale Orange Sport sunt inutile... Și multe altele...

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Salut tuturor!
Pentru acest sezon, Orange nu deține drepturile de retransmisie pentru Premier League pe canalele Prima Sport.
Clienții pot urmări în continuare o varietate de competiții de fotbal, precum Liga 1, UEFA Champions League, UEFA Europa League, La Liga - Spania, Serie A – Italia, Bundesliga - Germania, Ligue 1 – Franta.
Vă mulțumim mult pentru feedback.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (221)

Da (25)

10%

25 membri au votat cu DA

221 membri au votat cu NU

10% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 1 din 2

Posibil să nu se fi înțeles la bani, la renegociere, să fie incluse într-un pachet separat, cum este la vodafone (fostul upc). In felul acesta vor să forțeze mâna celor de la ORO și OROC.

Salutare!
Eu nu urmăresc programele de sport, dar cred că, pentru cei care își doresc aceste lucruri, ar fi foarte util să le aibă. Prin rețeaua de fibră proprie și pe tv satelit sunt canalele Eurosport și parcă era o discuție că acolo se văd.
Dar pentru ceilalți, e destul de neplăcut și sper că Orange a înțeles mesajul!

De ce sa fie simplu când ne place complicat? Alegem mereu providerii după nume, nicidecum după ofertă, după conținut, după calitate. Asta e atunci când visând la un Ferrari ajungi să te încalți cu un.... logan.

Salut tuturor!
Pentru acest sezon, Orange nu deține drepturile de retransmisie pentru Premier League pe canalele Prima Sport.
Clienții pot urmări în continuare o varietate de competiții de fotbal, precum Liga 1, UEFA Champions League, UEFA Europa League, La Liga - Spania, Serie A – Italia, Bundesliga - Germania, Ligue 1 – Franta.
Vă mulțumim mult pentru feedback.

Cum nimeni nu le are pe toate, nu cred că e vreo tragedie ! Sper că Orange să facă ceva și în sensul acesta și să facă integrarea grilelor cât mai repede. Cred că au o grilă destul de ok, cel puțin prin rețeaua proprie, iar prețul este clar mai bun. Alege fiecare ce dorește pe banii lui!

Problema este ca nu au anunțat din timp... Tipic Romanesc... Asa știam ce avem de făcut.... Te trezești ca anunta cu o ora înainte de începerea campionatului.... Nu e normal sa nu mai vorbim de profesionalism... Meciurile anul asta sunt pe Prima Sport....

Vio.. Drepturile acum sunt la Digi și Prima Sport.. Eurosport nu mai transmit PL... Canalele Prima sunt în grila dar când sunt meciurile din PL nu se vad sunt blocate.... Problema è ca nu au anunțat din timp sa știe omul ce are de făcut... De fapt nu au anunțat deloc... Lipsa de respect nu mai vorbim de profesionalism..... Bătaie de joc...

Așa s a întâmplat și anii trecuți când Premier League era transmis de Eurosport. Orange nu a fost interesat de retransmisie. Bine că ne oferă canalele Orange Sport ( care transmit în mare parte aceleași competiții ca și Prima Sport) și discuții fără sens în emisiunile cu moderatori sportivi de slabă calitate ( care au fost la Telekom ). Normal ar fi să fie un pachet separat cu meciuri din Premier League pe care cine dorește să îl achiziționeze. Să pot eu client să aleg ce să văd.

Dacă e despre preț, apoi "love" de departe e pe podiumul scumpeturilor. Și nu facem socoteala că e gratis la un serviciu și dublu la altele.... că poveștile acestea sunt pentru visători.Deci ... pardon.

Dacă ai pachete, e mult mai ieftin ( vorbim de net și tv). Nu sunt deloc visător. Se bagă la greu cu 2 euro tv Esențial și net de 500, cu ONT wifi 6 sau tv Premium cu net de 500, la 5 euro. La mine in oraș și la țară, e la fel. Plus că e valabil in majoritatea celorlalte localități. Concurența are la vreo 62 lei, cu routere din alea doar de 2,4 ghz incluse. Eu de acolo am venit și știu ce și cum. Nici moka nu le mai vreau ( mă refer la net). Acum, fiecare alege ce dorește, dar programele tv sunt cam la fel ( sportul nu mă interesează)!
Și eu am și am avut servicii cam de la toți, cu excepția Vodafone, deci nu vorbesc fără să cunosc.

@Vio, de mai bine de 15 ani Digi mi-a oferit fără să ceară în plus, ba cu discounturi la reînnoire, sute de posturi tv, multe HD, internet fără surprize portocalii, net cu IP public, accesibil deci din internet, viteză chiar și de gigabit, dar pentru mine la 500 si cu TV cu tot nici 56 de lei ... așa ceva nu îmi oferă nici un furnizor în RO. Iar despre net mobil....ai fi surprins ce poate: Daca e 4G atunci e 4G. Orange are acum la Sovata 4G pe care-l caut cu lumânarea. Scrie, apare, dar lipsește cu desăvârșire. Outdoor.
Deci "știu despre ce vorbesc".

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!