Întrebare fară răspuns

Viteză internet în centrul Galațiului

Cine întâmpină altfel de "problemă" dacă se poate numi !?
În centrul Galațiului semnal 4G+ testul de față și alte teste făcute în Constanța la fel de slab ...incredibil câtă reclamă mincinoasă .."Cea mai bună rețea din România "....

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salutare!
Sunt zone și zone. Există zone unde are viteze mai bune un operator, în altele, altul. Nu există operatorul perfect! Din păcate, observ și eu că, în ultima vreme, vitezele au scăzut în multe locuri, am cunoștințe și rude care spun la fel. Sper că Orange are un plan de îmbunătățire semnificativă a rețelei, pentru că alții au upgradat de curând rețele și ei s-au cam culcat pe-o ureche că sunt cei mai buni și n-au mai extins mai nimic. Sper totuși să vină și cu 5g-ul în multe locuri și să mărească vitezele prin adăugarea de benzi suplimentare. Probabil că la tine este vreo congestie de rețea, pentru că Orange este majoritar acolo! Sper să investească masiv și să înceapă de acolo de unde au cei mai mulți clienți! Așa mi s-ar părea corect!

Paradoxul...."să ai 4G dar să ți se ofere 2G" am observat-o tot mai des, mai ales zona localităților mai mici. Totuși nu înțeleg de ce să oferi ceva nefuncțional? E ca 5G-ul care pe alocuri apare dar nu funcționează. Orange începe să se comporte ca marmota cu ciocolata. Personal deja cunosc politica aplicată, deci nimic nu mai este surprinzător.

  • GeoGeos - pot sa confirm si eu ca in zona centrala semnalul este slab lasa de dorit dar nu numai in centru sunt probleme 1km mai incolo in piata centrala intr-un magazin nu puteam platii cu telefonul mobil asa de slab era semnalul (aveam 2G)... acum cateva zile vorbeam de 5G in municipiu ! dar noi nu avem macar un 4G sau 4G+ constant ..

Impactul clientilor OROC este destul de mare asupra retelei ORO, chiar dacă, oficial, nu recunosc acest lucru. S-a redus acoperirea odată cu creșterea nr de clienți.

E o problemă reală, care ar trebui să o rezolve rapid. E cam la nivel național, am observat și eu. Sunt zone unde era semnal și viteze decente, iar acum, niente, nada. Adică ai H+ sau E.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!