Întrebare fară răspuns

Ce se oferă la retenție?

Propun acest topic, în care fiecare dintre noi să scrie ce ofertă a primit la retenție, ca să fie de ajutor și pentru ceilalți membrii ai comunității, când își negociază abonamentele.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Orange Fun 8 cu roaming, cu 55 Gb net, pe 12 luni, pe numarul soției în septembrie 2021.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Nu am mai luat nimic de multă vreme la retenție. Am prelungit numai din Magazinul online, unde am obținut reduceri mai mari la telefoane și am valorificat punctele thank You în conformitate cu ceea ce se oferă ( de 3 ori).
Mulțumesc!

2x6E+1x8E, toate nelimitate cu roaming (cantitatea de internet disponibila (la viteza 4G) pentru fiecare nu stiu cata relevanta are intrucat consumul TOTAL pe cele 3 numere disponibile este sub 30GB, la care adaug bonusul de net de la 2 cartele prepaid pentru reincarcarea programata lunar). Pe mine m-a interesat pretul final si suficienta resurselor.

La momentul de fata nu cred ca mai jos sa se mai poata (mi se par decente preturile). Chiar am tot ce trebuie (minute, sms, net (cantitativ) nelimitat si roaming).

La "retenție" mi s-a oferit să sponsorizez conturile Orange în condițiile în care au sunt probleme cu semnalul în zonă, mai ales indoor, fară puțină raportare la concurență și poleind cu ignoranță nevoile clientului. Așadar am ales,la fel de ignorant, "independet și autonom". Și nu regret nici în ziua de azi.

Foarte slabe ofertele, sub 8 euro nu vor sa dea deloc abonamente asta cred ca e pragul lor minim. In cazul asta mai bine stam pe prepay

@Rafa, o parte din utilizatori nu au cont pe softpedia.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!