Întrebare fară răspuns

Aplicația Orange Telefon - Am control asupra apelurilor nedorite

Aplicația Orange Telefon te ajută să identifici apelurile spam și cele de la numere necunoscute, te informează despre costul unui apel către un numar cu tarif premium și multe altele. Detalii pe oran.ge/orange-telefon

Aplicația Orange Telefon este compatibilă cu dispozitivele care au sistem de operare Android 6.0 (Marshmallow) sau o versiune mai nouă, sistem de operare iOS 11.2 sau o versiune mai nouă pentru dispozitivele iPhone, iPad și iPod Touch.

Aplicația este preinstalată pe telefoanele Orange Rise 33, Orange Rise 52, Orange Dive 72, Wiko Tomy 2 Plus, Wiko WC300SN, Wiko View 2, nefiind nevoie să fie descărcată din Google Play.

Ce părere aveți despre această aplicație? Credeți că este utilă?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

E discutabil... Pe Android, Google Phone (aplicatia default pentru apeluri), are deja un feature anti-spam. Deci, daca telefonul tau foloseste deja un soft apropiat de cel oficial de la Google, sau chiar cel oficial (cum e cazul telefoanelor Pixel), vei avea acces la acest feature.

Pe iOS, nu ai asa ceva, dar ai si acolo posibilitatea sa raportezi un apel ca spam/scam. Deci, aici ar avea mai multa utilitate o aplicatie de genul asta.

Dupa parerea mea, cel mai bine e sa previi, si sa ai mare grija unde-ti dai numarul de telefon. Pentru ca unele firme nu prea au auzit de privacy, GDPR sau bun simt. Asa ca, cel mai bine esti precaut.

Dar da, o aplicatie de genul asta poate fi utila in unele cazuri. :)

arsradu
arsradu

arsradu

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
arsradu

Deloc utilă. Cea implicită face tot ce am nevoie atât timp cât știu să citesc informațiile afișate de aplicație și să selectez doar opțiunile de care am nevoie.

FLo1
FLo1

FLo1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo1

E utila și nu prea. Instalează aplicația și verifica numărul 031.100.1000 (era numărul de Relații Clienți UPC, prefix de București) sau 021.222.22.22 (Informații ACR). Nu sunt ce trebuie (la UPC au nimerit-o, dar e greșită filiala (e identificata cea de la Galați), iar numărul de la ACR... e atribuit unei firme de care n-am auzit niciodată).

Totuși, am încercat și niște numere de la Top Shop (Dormeo) și le-a identificat.

Pololica
Pololica

Pololica

User level
Nivel
3
4748 / 5000
puncte
Custom field 2
Pololica

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!