Întrebare fară răspuns

nu pot folosi minutele in roaming see

nu pot benificia de minutele in roming functioneaza doar datele imi zice ca nu am credit incarcat 16euro . S20FE . MINUTELE NU LE POT FOLOSI

Răspunsuri

Trebuie sa virifici de cât timp ai cartela dacă este o cartela noua și ai plecat deja cu ea in afara țării de 2-3 luni se aplica politica de abuz roaming care este și la cartela și pe abonament unde se verifica acele 123 zile care sunt estimativ 4 luni. Consumatorul are obligația de a avea Atat perioada cât și consum egal Atat in țara cât și in afara.
Trebuie sa folosești credit pentru a putea vorbi in roaming dacă ești in abuz.

Dacă este pentru prima data când pleci ai avut opțiune naționala cu recurenta și nu funcționează roamingul pana nu o dezactivezi pe cea naționala

Nu e obligatoriu sa ai timpul asta ziceam și mai sus este suficient ca in țara sa consumi 2gb pentru ca stai pe wifi sau nu ai apeluri naționale vorbite iar când pleci in roaming ai consum de 20 gb și 300 minute vorbite nu e doar timpul monitorizat.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!