Întrebare cu răspuns(uri)

5G în Sibiu!

Salutări! Am văzut adineauri pe pagina de Facebook a Orange România, unde, cineva postase un printscreen în care se vedea simbolul pentru semnalul 5G la Sibiu! Ne poate cineva confirma, dintre cei care sunt din Sibiu, aici, dacă e prezent semnalul 5G pe telefoanele lor? Mulțumesc!

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (0)

0 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Nu sunt din Sibiu, dar am văzut postarea cuiva din Sibiu, care avea semnal 5G, semn că tehnologia s-a lansat de curând, maxim câteva zile. Doream doar să ne confirme, cineva din Sibiu, dacă într-adevăr e așa. Hărțile respective nu sunt momentan de vreun folos, pentru c-ar mai trebui actualizate.

  • ma uit ca in Bacau este "acces" 5G - pe cand si in Galati !!! - ciudat foarte ciudat sa nu ai in Galati majoritar in reteaua portocalei 5G
  • pun pariu ca nu are sa-mi raspunda nimeni oficial cand va fi 5G in Galati !

Oficial, 5G va fi disponibil cand vor fi licitatiile facute. Pana atunci, nu le garanteaza nimeni si sunt "in probe". Plus ca ar fi bine sa nu uitam ca Huawei a fost tras pe dreapta la nivelul antenelor si restul costa simtitor mai mult decat planul bugetat.

Totusi, un lucru e sigur: 5G se extinde (mai mult sau mai putin incet) si incep sa iasa la iveala locurile cerute de utilizatori.

Dragilor, iarăși offtopic??? Pentru ce?
Topicul era despre 5G și Sibiu. Nu despre existența Huawei sau despre 5G în alte localități. Deci vă rog să nu puneți legume în coșul cu fructe. Mulțumesc.

Sperăm la o accelerare a extinderii tehnologiei 5G, acum după ce s-a pus la dispoziție caietul de sarcini pentru operatori și s-a dat drumul și la licitații. Anul ăsta, oricum va rămâne așa la nivel de extindere, însă de la începutul anului viitor, probabil se va începe cu adevărat extinderea mai rapidă, care să cuprindă și să finalizeze orașele mari, ca mai apoi să înceapă etapa orașelor mijlocii. Să fie într-un ceas bun!

Dacă se face ceva legat de licenţele 5g, adică se va cumpăra spectru, cred că vor accelera ritmul de extindere! Aştept cu nerăbdare ziua când se vor extinde şi la mine în oraş (Piteşti). E bine că lucrurile se mişcă mai bine decât la alţii! Doamne ajută!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!