anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange sau Telekom

Hassan
Începător
Nu suntem sclavi al voștri
Am facut abonament la telecom
Daca vroiam abonamentul la orange faceam la orange nu la telecom
Vindeti sau cumpărați servicuil dar nu cumparati pe noi
Trebuie sa ne interebati daca vrem sa fim clienti la orange
Avem dreptul sa alegem cu cine facem abonamentul
Trimiti pe mail copie dupa contract semnat de mine cu orange
Si alte copie dupa contractul semnat cu telecom
4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember
Salutare! Îmi pare rău că nu îți place la Orange, dar trebuie să știi că nu au fost cumpărate și persoanele, ci doar operatorul care oferă servicii. Ai posibilitatea să te muți în altă parte, dacă nu îți place la Orange, după încheierea perioadei contractuale sau înainte, dar în anumite condiții. Peste tot în lume se fac achiziții, iar dacă unora dintre clienți nu le plac operatorii respectivi, se pot muta. Ai contract cu un anumit operator, care între timp și-a schimbat acționariatul și a devenit parte componentă a grupului Orange, chiar dacă nu-ți place acest lucru. Baftă!

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Salut Hassan! Ai dreptate. Daca voiai contract cu Orange, faceai abonament la Orange. Din pacate, cand se fac astfel de achizitii, nu intreaba nimeni clientii. Nici angajatii nu sunt intrebati daca sunt sau nu de acord cu achzitia. Din acelasi motiv. Pentru ca si daca i-ar intreba, oricum nu ar impiedica cu nimic achizitia. Adica, din punct de vedere business, acordul clientilor e irelevant in cazul asta. Daca Orange ar fi cumparat de o alta companie, iar tu ai fi client Orange (si multumit de serviciile oferite), sunt sigur ca nu te-ar intreba nimeni pe tine, ca si client Orange, daca esti de acord ca Orange sa fie cumparat. Pentru ca nu tine de tine. Si in cazul asta, feedback-ul clientilor nu prea are nicio valoare. Achizitiile de genul asta se fac la nivel mult mai inalt. Acolo unde simplii clienti nu au mare lucru de spus. Acolo unde banii vorbesc, si cam atat. Sunt sigur ca nici Telekom-ului nu i-a convenit sa piarda anumite servicii. Dar asta e. Asa functioneaza piata asta. Nu stiu cum e cu contractele in cazul asta. Acel contract cu ORC (Orange Romania Communications) era semnat de tine? Pentru ca nu mi se pare normal sa existe un contract cu Orange, semnat de tine, in conditiile in care nu l-ai semnat tu. Inteleg ca nu ai de ales daca vrei sau nu sa treci la Orange (mai exact Orange Romania Communications), dar in continuare nu mi se pare ok deloc sa existe un document cu valoare juridica, semnat de tine, daca tu nu l-ai semnat. Sau poate nu am inteles eu bine. Oricum, din pacate, cum zicea si Vio mai sus, singura solutie, in caz ca nu esti multumit de aceasta modificare, sau de serviciile oferite de ORC, este rezilierea contractului, si eventual achizitionarea unui alt pachet de servicii de la un alt operator.
Client Orange

Pololică
#StarMember
Și totuși, Telekom te-a întrebat dacă vrei sa fi vândut? Nu de alta, dar ma gândesc ca poate nu mai vindeau fără ca tu sa fi de acord. În momentul când o firma își vinde din active (contabil, tu ești un activ), totul se rezuma la suma tranzacției. Ma întreb dacă ai fost de acord când Cosmote a fost vândut către Telekom. PS: la tranzacții de genul asta (vânzări de firme către alte firme), doar patronajul decide (reprezentanții le gali mai precis). Oricine nu are drept de semnătura nu mai are ce face.

Razvan
#StarMember
In situațiile menționate de tine, soluția este să migrezi inapoi la fostul operator de telefonie de care ai fost mulțumit până la schimbare.