Întrebare fară răspuns

De ce nu primesc mesajul de confirmare reîncarcare din Romania?

Bună ziua!
Am rugat pe cineva să îmi încarce telefonul din Romania eu fiind în Austria și nu înțeleg de ce nu am primit mesajul de confirmare căci contul meu a fost reîncarcat. Persoana mi-a încărcat de ieri si nici astăzi nu am primit nimic.
Menționez ca sunt de câteva zile în Austria .
Va mulțumesc!

Răspunsuri

Verifica situatia contului in My Orange (site sau aplicatie). Daca verifici in aplicatie, de retinut ca momentan e un bug in versiunea de Android, si nu-ti arata creditul corect. Ca solutie alternativa, intra de pe site.
Numerele scurte, daca imi amintesc eu bine, s-ar putea sa nu functioneze in roaming.

Bună! Sigur ți-a reincarcat contul si nu a tastat o altă cifră sau inversate, se mai întâmplă, fără să îți dai seama. Ți-a trimis screenshot cu valoarea reîncărcată?

Fără roaming activat sau o rețea la care să fi conectată nu vei primi nici un mesaj chiar dacă ți s-a reîncărcat contul. Asigură-te în telefon și pe cont în MyOrange că sunt efectuate aceste configurări necesare.

FLo1
FLo1

FLo1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo1

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!