anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

taxare frauduloasa Orange minute internationale..

adrian87n
Cunoscător
Salut ! Am in abonament 550 min internationale pe mobil, din care acum mai am 346 de min intrenationale si recent am sunat de mai multe ori din Romania pe mobil in ITALIA si acum am fost taxat la fiecare convorbire, oare de ce ? Oare de ce nu se ia din minutele internationale si sunt taxat fraudulos ? Oare se supara Orange Romania daca ii dau in judecata pentru operatiuni informatice frauduloase ? am atasat o poza ca fiind doar un exemplu...
7 Răspunsuri 7

Trixen
#StarMember
Salutare! Imi pare rau sa aud de situatia ta. In desfasurator, te poti uita la ce apeluri au fost taxate? Compara numerele acelea cu prefixele disponibile aici https://www.orange.ro/prefixe/ Daca numerele apelate nu au aceste prefixe, te vor taxa. Nu e intuitiv sau usor de verificat, dar e o practica destul de intalnita, din pacate... Nu stiu, insa cred ca are legatura cu operatorii cu care Orange a incheiat contracte pentru interconectare.

mihai_13
Maestru
- pana una alta ia contact cu serviciul clienti la 300 sa-ti explice ce s-a intamplat - daca se poate afiseazane nr la care ai sunat - poti blura ultimile doua cifre din numar ...

Pololică
#StarMember
https://www.orange.ro/servicii/apeluri-internationale Verifica, te rog, prefixele pe care le-ai folosit. S-ar putea sa nu se incadreze in minutele din abonament.

adrian87n
Cunoscător
numarul apelat este de Italia si este de mobil si incepe asa 0039320093.... vad ca nu se afla pe lista aia @Trixen. Insa de la 300 zic ei ca nu sunt taxat,... oare sa fie o eroare grosolana de la orange de afisare ???? zic si eu ... din Decebrie 2021 si pana la factura actuala apelurile alea par taxate insa la 300 a verificat si nu am alte plati decat cele din magazin Play pt serviciile de Youtube Premium , etc.. voi ati patit asa ceva ??? eu am depus deja o sesizare .,.... daca saituatia nu se rezolva amical cu orange voi dispune masuri suplimentare la cei ce pot interveni sa remedieze situatia..

mihai_13
Maestru
- adrian87n intradevar apar apeluri taxate , si iti apar costurile alea si in sumar factura ? daca nu-ti apar nu are rost sa te agiti - daca numarul nu este in lista https://www.orange.ro/prefixe/ normal ar trebui sa te taxeze ... oricum este o situatie ciudata ...

adrian87n
Cunoscător
salut, haideti sa va explic cum am rezolvat problema. La 300. Problema este ca afisare pe Contul meu Orange este defectuoasa, afisand acele costuri fictive, care de fapt sa stiti ca nu se regasaesc pe nici o factura anterioara (si am verificsat inapoi pana in decembrie 2021.. totul e ok, avand tot felul de resurse totul e ok. toate au fost consumate din resursele incluse , astfel ca toate apelurile sunt cu cost de plata 0. am rugat sa modifice , ca oricine vede prostiile alea de costuri (in cazul in care depasesti minutele incluse, acela ar fi costul apelului.... deci grija sa aveti cu minutele.... mersi tuturor pentru implicare si raspunsurile primite. sunteti oameni faini..

adrian87n
Cunoscător
iar legat de prefixe, deci acelea afisate acolo sunt cele ce sunt excluse , iar numarul meu nu se regaseste acolo.. deci totul e ok, inafara de modul de afisare la detalii convorbiri..