anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

In atentia departamentului tehnic/internet fix

Anonim
Neaplicabil
Iata ce am primit de la suportul tehnic al serverului unde am site-ul gazduit, dupa ce nu am mai putut sa-mi accesez site-ul:
"ModSecurity este activat in mod implicit in cPanel. Sistemul a blocat IP-ul dvs ca fiind unul cu o "reputatie foarte slaba". Veti dezactiva ModSecurity insa veti intampina aceeasi problema pe orice alt site cu ModSecurity activat deoarece IP-ul d-voastra este considerat "dubios".
3 Răspunsuri 3

Trixen
#StarMember
Nu stiu daca este ceva realist ce se poate face in acest sens. In functie de tehnologia folosita la adresa de instalare, adresa IP publica pe care o prezinti catre internet este partajata cu sute, poate chiar mii de alti clienti Orange care ies prin aceleasi puncte. Fiecare cu calculatoarele, telefoanele si device-urile sale - vorbim deci de mii pana la sute de mii de device-uri distincte. Unii dintre acesti clienti poate sunt malitiosi si intreprind actiuni dubioase. Altii poate nu au protectie si au cazut victima unor infractori care se folosesc de computerele/camerele/dispozitivele lor lor pentru actiuni dubioase si atacuri in internet. O adresa IP partajata cu foarte multi oameni va fi aproape intotdeauna o adresa IP cu reputatie foarte slaba. Unii furnizori de servicii de securitate au mers chiar un pas mai departe si au considerat in mod implicit toata paleta de adrese IP partajate ca fiind cu reputatie slaba, fara sa mai valideze daca au fost efectiv sau nu probleme generate de pe acele adrese. Poti alege oricand o adresa IP alocata static doar tie si, in timp, ii poti construi o reputatie. Poate insa dura cateva luni bune pana cand va fi scoasa din potentialele liste negre in care a ajuns de-a lungul timpului.

mihai_13
Maestru
poate gasesti o solutie aici https://bobcares.com/blog/modsecurity-whitelist-ip/ sau aici https://malware.expert/tutorial/how-to-whitelist-ip-address-with-modsecurity/

Anonim
Neaplicabil
Mulțumesc, însă...Nu am server dedicat sau vps, iar whitelist era valabil dacă ip-ul era static 🙂