Întrebare fară răspuns

Cerere servicii fixe Orange Home

Salut. Recent s-au instalat ONT-uri Oraneg pe strada mea. Am discutat cu un agent de teren si mi-a propus o oferta. La scurt timp, au venit doi technicieni, pentru instalare, dar toate port-urile erau ocupate, si mi-au anulat cererea.

Apoi, mi s-a facut o alta cerere, sa ma conecteze la un alt ONT, dar de pe alta strada, asa mi-a zis agentul. Doar ca acum nu am mai primit mesaj de la orange, de confirmare, in care sa ma anunte, cand va veni cineva sa faca instalarea. Si astept de cateva zile.

Cum pot afla daca cererea este facuta? Sau cat dureaza pana primesc o confirmare?

Multumesc

Răspunsuri

Salutare!
E vorba de ODB, nu ONT, pentru că acela se pune în casă ( e un fel de router, de la care pleacă și serviciile tv).
Cum poți afla?
Mâine poți suna la 300 sau 0374300300, dacă nu ai telefon Orange, de pe Chat Djingo, din secțiunea Contact a My Orange, chiar și de la cei care ți-au făcut contractul cred că poți afla, etc.
Eu cred că se rezolva relativ repede, dar trebuie puțină răbdare. Dacă au tras pe stradă, nu te lasă fără serviciu. Recunosc faptul că și eu am fost destul de nerăbdător.
Succes!

Cel mai bine este să întrebi la suport ( 300). Neavând acest model, nu știu sigur, dar in principiu, ar trebui să meargă.
Baftă!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!