anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Anulare livrare card debit Orange Money

Cosmin23
Junior
Salut. În grabă am comandat un card de debit Orange Money cu livrarea prin curier și din câte văd nu au implementată funcția de anulare a comenzii. La suport am așteptat aproape o oră, nu mi-a răspuns nimeni. În aplicație nu au program în weekend. Dacă blochez cardul din aplicație, oare comanda va fi anulată? Mulțumesc.
3 Răspunsuri 3

Vio73
#StarMember
Salutare! Cred că poți suna la Orange Money ( 300, ramura 3) și poți cere anularea sau prin Chat Djingo, din secțiunea Contact a My Orange, etc. Succes!

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver
Mda... Asta e momentul in care ma oftic ca sugestiile pe care le ofer sunt tratate cu indiferenta. Am propus acum ceva vreme sa se implementeze chestia asta. Aparent nu prea intereseaza pe nimeni. Singura solutie in cazul tau este sa iei legatura cu cineva. Si intrucat nu au program de Weekend, nu ai alta varianta decat Luni. Nu cred ca anularea cardului din aplicatie o sa aiba vreun succes. O sa-ti vina prin curier un card deja anulat. :) Daca luni nu pot face nimic, singura varianta e sa primesti cardul. Sau sa-i dai refuz la primire.
Client Orange

RafaHelper
#StarMember
Salut @Cosmin23, Daca blochezi cardul nu vei anula livrarea. Odata inițiat procesul de livrare cu greu il poți oprii. Cel mai simplu este sa refuzi cardul atunci cand vei fi contactat de catre curier pentru livrare.