Întrebare fară răspuns

Cum pot șterge secțiunea other a iphone-ului meu?

Dragii mei. am un Iphone 12. sunt persoană nevăzătoare, și ași dorii să știu cum șterg această secțiune. ocupă extrem de mult. vreo 12 gb. și pe zi ce trece, crește! nu doresc resetarea deviceului, pentru că am ESIM! doresc un răspuns urgent. știu că există o combinație de butoane: volum up și volum deaun plus power, butonul lateral

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salutare!

Nu dețin un astfel de telefon, dar cred că te pot ajuta cu ceva de pe internet și sper să fie util.
,,Cum reduci categoria Other?

Deși nu poate fi ștearsă cu totul, dimensiunea categoriei Other poate fi redusă. În primul rând, trebuie să cureți memoria cache din Safari. Iată cum:

Deschide Settings > Safari.
Dă scroll și alege Clear History and Website Data.
Când ți se cere confirmare, selectează Clear History and Data.

Astfel, vei elimina întreaga istorie de navigare, alături de cookie-uri și alte date de navigare.

Sursa:
https://istyle.ro/blog/categoria-other-pe-iphone-ce-este-...

Sper că te-au ajutat informațiile oferite de mine! Dacă nu, revino cu un mesaj aici.
Succes!

La Other intra in general documente si app data. Vorbim de iCloud Storage? Daca da, vezi ce aplicatii mananca cel mai mult si stergi/dezinstalezi si reinstalezi. Mergi la iCloud > Manage Account Storage.

Mmmm...ai update-uri de sistem pe care nu le-ai facut? La mine, acea sectiune afiseaza 0 KB.

Conform descrierii:
"[sectiunea] Date de Sistem include cache-uri, log-uri si alte resurse folosite in momentul de fata de catre sistem. Aceasta valoare va fluctua in functie de cerintele sistemului."

Incearca sa dai un restart la iPhone. Si daca ai update-uri care asteapta sa fie facute, eventual fa-le si vezi daca mai scade.

da... a scăzut: dar nu cu mult. și da... actualizările sunt la zi. sunt una dintre persoanele care țin sistemele actualizate. mai are cineva soluții? și nu! nu doresc resetarea iphone-ului! am ESIm, și nu am chef să merg în magazin! că ăștea nu inplementează să adaugi cartela virtuală din aplicație! de precizat că folosesc Yoxo! o catastrofă! aplicații cu multe probleme!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!