Întrebare fară răspuns

Cum pot conecta DVR-ul sistemului de supraveghere video la router-ul HG 658?

Salutare, tuturor! Revin cu întrebarea pusă acum 3 luni de Ionel 12341. Cum se poate accesa interfața router-ului pentru a conecta DVR-ul sistemului de supraveghere video la internet? De curând am schimbat router-ul cu unul model HG658 și 192.168.1.1 este inaccesibil. Am încercat și cu Mozilla, același rezultat. Inclusiv cu scoatere DSL și resetare router. Nimic! A găsit cineva vreo soluție? Din Call Center n-am primit niciun ajutor. Am făcut și sesizare pe mail. Nici cei de la Tehnic n-au vreo soluție. Ce este de făcut? Schimb furnizorul?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Bun venit în Comunitate!

Din câte observ, cineva de la o firmă specializată de supraveghere îi spune unui client care se vaită de acest model de router că e problemă cu el, citez:
,,Buna ziua.
1. ati urmat cu exactitate toti pasii?
2. aveti cumva un model mai vechi de router (Cele folosite de ROMTELEKOM, HG656 sau HG658)? Aceste modele veneau cu un firmware dificil, care nu permitea efectuarii de port forwarding. Mai exact se faceau setarile dar nu intrau in aplicare nici "batut" router-ul.

Ne puteti contacta la numarul de consultanta si incercam sa vedem cu ce va putem ajuta"

Detalii pe (mai jos, la comentarii):

https://www.supraveghere24.ro/conectarea-unui-sistem-de-s...
Cred că e o problemă cu ele, dacă şi această firmă se vaită!
Totuşi, merită să încerci pașii descriși în link!
Baftă!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

@Florinetta: Încerci să accesezi 192.168.1.1 din LANul propriu sau din exterior (internet)? Din LANul propriu nu ar fi probleme de acces. Însă dacă vrei să accesezi DVRul prin port fwd cu un router 4G.... e degeaba.
Revino cu detalii pentru clarificări.

Poate ca e elementar si ai verificat deja, dar sigur e 192.168.1.1?
Sa nu fie 192.168.0.1 sau 192.168.10.1... astea sunt cele mai comune in mod implicit. Sau poate le-ai modificat deja si are un IP din clasa 10.0.0.0/8?
Poti vedea adresa exacta in setarile de retea, ca ar trebui sa fie gateway-ul tau.

@Florinetta: atunci e simplu. Chiar dacă nu poți defini IPul pentru DVR în router, cu un DVR pornit permanent, vor fi slabe ocazii să apară conflict pe un IP definit de tine în DVR, de forma 192.168.1.x, cu x>2. Iar din LAN accesând IPul dat pentru DVR te vei conecta la DVR.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!