anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Bonus Internet cartela prepay in roaming

Aled
Începător
As dori sa știu dacă în roaming as putea sa folosesc internetul bonus pe care mi l-au dat
1 Soluţie acceptată‚

FLo1
#StarMember
Răspuns: DA. Condiție: opțiune de minim 12€ activă pe cont și să nu fi depășit consumul conform condițiilor de utilizare rezonabilă în roaming.

Vizualizare soluţie în postul original

3 Răspunsuri 3

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver
Cel mai probabil nu. Din cate stiu bonusurile respective sunt cu resurse nationale. Deci daca nu se specifica explicit ca poti folosi acel bonus si in roaming, cel mai probabil nu poti. Dar poate ne poti da mai multe detalii, sa vedem despre ce bonus vorbim.
Client Orange

Vio73
#StarMember
Salutare! Da, beneficiile sunt naționale, dar înțeleg că merg folosite și afară ( unele, dar doar dacă încarci cu credit) .Detalii ai aici: ,,Bonusurile se acordă exclusiv pentru reîncărcările cu credit sau cu o opțiune PrePay cu beneficii naƫionale. Acestea sunt valabile 60 de zile și se consumă după beneficiile incluse în opƫiunile activate. Bonusurile pot fi folosite naƫional cu opțiune naƫională activă de minimum 5 € credit, iar în roaming cu o opțiune de minimum 12 € credit, în limita de date disponibile în roaming SEE și conform Politicii de utilizare rezonabilă. Bonusul nu poate fi folosit cu o opƫiune din categoria Design Your Offer." Sursa: https://www.orange.ro/prepay/ Găsești mai jos, la ,,Întrebări frecvente". Dacă ai bonusuri de la opțiuni, pot fi folosite numai national. Succes!

FLo1
#StarMember
Răspuns: DA. Condiție: opțiune de minim 12€ activă pe cont și să nu fi depășit consumul conform condițiilor de utilizare rezonabilă în roaming.