anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Samsung A72 nu incarca (temperatura scazuta telefon)

Lile
Junior
Samsung A72 nu se mai incarca la 10 luni de la achizitie. Apare textul ca temperatura telefonului este prea scazuta. Cum ati procedat in situatii similare?
1 Soluţie acceptată‚

Razvan
#StarMember
Service ESD Apaca, mergi cu telefonul la ei, și într-o oră ți-l repară. Probabil o să-ți înlocuiască placa de bază. https://esdrom.ro/locatii-service/

Vizualizare soluţie în postul original

15 Răspunsuri 15

Trixen
#StarMember
Salut! Din cate am gasit online, ar putea fi o problema cu conectorii interni - desprinsi sau care nu sunt bine insurubati. L-ai avut cumva in service sau l-ai desfacut? A fost expus cumva la vibratii? Cel mai probabil rezolvarea este una hardware, trebuie desfacut. Daca are 10 luni de la achizitie si nu l-ai desfacut acasa, cred ca ar putea intra pe garantie. Cu toate astea, e bine sa confirmi ca telefonul nu a stat la rece (bateria trebuie sa aiba mai mult de 4 grade pentru a se incarca) si poti sa ii dai un restart fortat tinand apasat butonul de power pana cand telefonul reporneste si apare logo-ul Android.

Lile
Junior
Iti multumesc! Nu a stat la rece, caci nici nu prea avem racoare in perioada asta! Deci nu ar fi cazul de schimbat bateria cum ma gandeam initial! Vreun service gsm bun in zonele Unirii, Dr.Taberei / Bucuresti? Nu am rabdare sa-l trimit prin curier la garantie la cat o tine reparatia la ei!

Vio73
#StarMember
Dacă este în garanție, trebuie mers cu el în Shop, altfel îi pierzi garanția. Ei hotărăsc unde îl trimit, dar în maxim 2 săptămâni ar trebui să-l ai înapoi. Dar trebuie să-i dai reset la tot (înainte salvezi ce ai în el), pentru că oricum îl resetează ei. Baftă!

Lile
Junior
Multumesc! Trixen a avut dreptate! L-am batut putin in palma si s-a deblocat incarcarea! E vreun contant slabit iar de golit telefonul si asteptat 2 saptamani la service, nu am rabdare. Recomandare de vreun service?

Vio73
#StarMember
La Unirea: http://www.gsmcompany.ro/ (nu funcționează site-ul) Drumul Taberei http://www.servicegsmbucuresti.ro/ Service GSM Chilia Veche (nu au site). Nu știu cât sunt de buni, dar au recenzii ok pe net. Baftă!

Lile
Junior
Multumesc!

Vio73
#StarMember
Trebuie verificat telefonic mai înainte, ca să nu faci drumuri inutile. Cu drag!

Razvan
#StarMember
Service ESD Apaca, mergi cu telefonul la ei, și într-o oră ți-l repară. Probabil o să-ți înlocuiască placa de bază. https://esdrom.ro/locatii-service/

Lile
Junior
Multumesc Razvane! Am facut asa cum ai sugerat si doar la reprezentanta Samsung Apaca am rezolvat problema. Inlocuit placa de baza si in plus cica au schimbat si bateria si mufa de conectare la incarcator. Am platit initial constatarea 80 de lei si a doua zi s-a rezolvat pe loc in 45 de minute, in garantie. Fara garantie costa 947 de lei.

Vio73
#StarMember
Mă bucur că ai reușit să rezolvi !

Lile
Junior
Multumesc Vio73! Ma bucur ca gasim solutii in comunitate!

Vio73
#StarMember
Trebuie să le găsim. Cel puțin incercăm! Nu uita că și noi suntem tot clienți, nu angajați Orange!

GeorgianaD
Moderator
Salut, @Lile! Ne bucurăm că ai rezolvat situația cu telefonul și că te-au ajutat sfaturile primite. Te mai așteptăm în Comunitatea Orange!

Razvan
#StarMember
Mă bucur că te-am putut ajuta. Să folosesti cu plăcere telefonul.