Întrebare cu răspuns(uri)

Deblocare iPhone 11 pro MAX

Buna ziua! Cum as putea sa-mi deblochez telefonul (iPhone 11 pro MAX) pentru a-l putea folosi și in alte rețele?
Mulțumesc!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Iei un E-sim si il deblochezi gratuit, după care renunți la e-sim si treci pe cartelă fizica si ai salvat 450 lei, totul elegant si gratuit, cu un cost dpdv al timpului.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (0)

0 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

eSIM. Il poti genera din contul MyOrange (doar sa te asiguri ca ai citit si inteles instructiunile).

Poti reveni oricand pe SIM fizic. Singurul inconvenient la eSIM, momentan, este ca poti avea doar un eSIM activ, nu dual sim (cum sunt cele cu doua SIM-uri fizic sau eSIM+SIM fizic).

Daca a fost cumpărat de la Orange și nu se mai afla sub incidența unui contract poți vorbi cu ei sa îți furnizeze codul de deblocare pe baza de imei.E simplu și rapid

@Madalin: procedura de deblocare este aceeasi (si sub incidenta perioadei minime contractuale, si in afara ei). Singura diferenta este data de pretul platit (la expirarea contractului, costul este de 10E, iar in timpul lui ceva mai scump). Nu sunt sigur de cifre (taxare), dar la finalul perioadei minime e cea mai ieftina varianta (pentru un telefon blocat in retea achizitionat la abonament).

Iei un E-sim si il deblochezi gratuit, după care renunți la e-sim si treci pe cartelă fizica si ai salvat 450 lei, totul elegant si gratuit, cu un cost dpdv al timpului.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!