anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Instalare tv si internet fix

Mihnea1923
Junior
Buna ziua! In blocul meu "nu exista infrastructura pentru cablu si internet", dar in panoul din scara blocului exista ODB (ODB218, T218, adica o cutie de legatura de fibra optica din care ar trebui sa plece separat fibra pentru fiecare apartament), iar cei de la orange imi raspund la cereri cu fraza de mai sus. Oare se poate rezolva situatia, respectiv sa se instaleze in locatie tv si internet prin fibra optica respectiva sau cine din companie imi poate raspunde la intrebare? Multumesc!!
5 Răspunsuri 5

Vio73
#StarMember
Salutare! Sunt multe situații în care apare că serviciile prin fibrâ nu sunt disponibile într-o locație și ele să fie. Îți dau exemplul meu, care am servicii de prin 2018, iar pe site scrie că am disponibile internet fix 4g și antenă satelit. Te sfătuiesc să iei legătura cu o firmă care instalează local servicii pentru Orange și sper să rezolvi prin ei. Și la mine pe scară era un ODB, din care s-a tras fibră la mai multi locatari. Sper să rezolvi! Baftă!

Mihnea1923
Junior
Va salut! Aveti cumva idee de parteneri orange care se ocupa cu aceste servicii? Cel putin in Bucuresti nu stiu sa existe astfel de parteneriate. Va multumesc mult pentru raspuns.

Vio73
#StarMember
E vorba de cei care instalează efectiv. Ai fost într-un Orange Shop?

Mihnea1923
Junior
Da am incercat si la magazin, insa fara raspuns, efectiv mi s-a spus ca nu stiu ce sa imi raspunda. Acel odb nu apare in sistemul lor , desi cand au vazut pozele au recunoscut imediat apartura.

Vio73
#StarMember
E clar că ,,încurcate sunt căile Domnului " atunci. Zic să faci și o sesizare la serviciul.clienti@orange.ro și să le explici clar, eventual și cu poza respectivă și poate reușești! Chiar îmi pare rău și îmi dau seama cam cum te simți, pentru că am mai trecut și eu prin faze asemănătoare. Sper să reușești!