Întrebare fară răspuns

Nu pot achiziționa un pachet in valoare de 40 de Ron pe factura la un joc

De de nu pot cumpăra pe factura Orange un pachet de 40 Ron de pe un joc?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Ne poti oferi ceva mai multe detalii, te rog?
Presupun ca ai un abonament Orange (nu PrePay - aici iti trage din credit, nu Yoxo - aici nu stiu daca merge).
Daca nu ai dezactivat in mod explicit plata prin factura Orange, ar trebui sa iti mearga. Pentru asta trebuie in primul rand sa fie metoda de plata inregistrata in Google Play sau Apple Store.
Dupa ce metoda de plata este inregistrata, poti alege sa fie implicita sau poti sa o alegi la momentul platii. Exista o limita de 225 RON/luna in total sau de 70 RON/achizitie. Cu toate astea, plata trebuie sa fie prin Google/Apple, nu direct de la comerciant (sunt si cazuri care iti cer sa iti bagi datele cardului in aplicatie, iar acelea nu trec prin Google).
Cautand acum, am gasit instructiuni doar pentru Google Play. Iti pot spune insa ca eu imi platesc si abonamentul la iCloud tot pe factura Orange, deci sub o forma sau alta merge si pe Apple. Nu am incercat cu alte aplicatii.
Revenind, ne poti da mai multe informatii legate de ce anume si cum incerci sa faci plata, respectiv daca primesti vreun mesaj de eroare?

@DeeDee348, ai reușit să achiziționezi jocul?
Te așteptăm în continuare să revii cu mai multe detalii.

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!