anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am IP fix si vreau sa accesez remote routerul

AliBali
Începător
salut,
am internet cu ip fix la o locatie la care nu am acces acum. cum fac sa acces remote routerul?
multumesc!
7 Răspunsuri 7

FLo1
#StarMember
@AliBali: Dacă beneficiezi de IP fix accesibil din extern (internet) (adică nu e un IP fix pus de tine) , atunci te asiguri că routerul suportă "remote management" , după care cofigurezi accesul remote din meniul routerului pe baza IPului și a portului preferat, la care adaugi parola de de acces. Simplu.

Salut .....ceva legat de o cartela yoxo si un router de la Teltonika rut 901 imi poti da niste sfaturi...?....doresc un remote acces la fel ca utilizatorul care a pus intrebarea...numai ca nu am ip fix....pe yoxo se poate cere ip fix....multumesc

Salut, @geo2010 ,

Din păcate serviciul de IP Fix nu este compatibil și nici nu se poate activa pentru pachetele YOXO.

AliBali
Începător
@flo1 Da. Am IP fix de la Orange. Cu router tot de la ei. Când l-am instalat in locație, țin minte ca am activat ceva similar cu “remote”. Doar ca nu știu care sunt pașii de accesare.

FLo1
#StarMember
@AliBali: Simplu. În meniul "tools" sau ceva similar în configurările avansate vei găsi câmpul cu datele pentru "remote management": IP, port, paswd. Atât timp cât poți face/configura un "port forwarding", cu siguranță poți configura și "remote management" cu condiția să suporte routerul.

AliBali
Începător
mersi! o sa incerc atunci cand ajung la router.

FLo1
#StarMember
Cu plăcere. Revino cu detalii și eventual screenshot dacă ai nevoie de detalieri ale meniului respectiv. Spor.