Categoria
Caută informații despre produsele și serviciile Orange și ce-i nou din tehnologie. Simplu, eficient și fun.
Întrebare fară răspuns
Pentru că se apropie weekendul, vă propunem un topic mai “altfel”, de socializare, în care să vorbim despre self-uri.
Zilele trecute (pe 21 iunie) a fost Ziua Națională a Selfie-ului în Statele Unite.
Cuvântul “selfie” este de fapt un argou australian și, datorită popularității, a fost ales cuvântul internațional al anului 2013.
Primul selfie (autoportret) a fost făcut în 1839 de Robert Cornelius, chimist și fotograf american, dar Ziua Națională a Selfie-ului a fost creată abia în 2014 de către un DJ de radio din Texas.
Indiferent că le distribuie sau nu, marea majoritate a posesorilor de smartphone obișnuiesc să facă selfie-uri. Unde? Când? Oriunde și oricând – acasă, dacă avem o bluză nouă sau vrem să ne pozăm cu animalul de companie, în vacanță, la birou cu colegii, la petreceri sau chiar în situații mai ciudate, există tendința de a imortaliza aceste momente și de a le impărtăși cu cei apropiați.
Aproape orice întâlnire, cu prietenii sau de business, se încheie acum cu un selfie. Dar pentru că nu întotdeauna suntem mulțumiți de calitatea fotografiei realizate, de multe ori suntem nevoiți să facem mai multe selfie-uri și acest lucru se poate transforma dintr-o activitate plăcută și amuzantă într-una neplăcută și agasantă.
Iată câteva recomandări pentru un selfie reușit:
De evitat:
Voi sunteți fani selfie? Ce alte trucuri pentru un selfie reușit mai cunoașteți?
Răspunsuri
Foarte bune sfaturi!!!
As mai adauga: lumina să nu fie prea puternica pe față, dar nici din spate. E preferabil sa bată lumina din față, dar sa fie una blândă ca cea de la răsărit sau apus.
Salutare!
Nu sunt fan selfie, dar mai fac foarte rar, împreună cu ceilalți membri ai familiei. Dar nu pentru a le posta undeva sau a ne lăuda cu ele, ci pur și simplu pentru arhiva familiei.
Mulțumim pentru toate sugestiile prezentate anterior!
As mai putea adauga cateva lucruri:
1. nu va faceti selfie-uri in mijloacele de transport sau in locuri aglomerate. Asta daca nu cumva vreti sa aveti o gramada de gura-casca in poze, sau uitandu-se la voi. Plus ca, daca e aglomerat, ultimul lucru pe care vrei sa-l faci e sa-ti intinzi o mana undeva in sus, eventual peste capetele celorlalti, ca sa-ti faci tu selfie.
2. nu va faceti selfie-uri cu tableta sau, si mai rau, cu laptop-ul.
3. ca sa nu trebuiasca sa apasati un buton de pe telefon pentru declansare (ceea ce poate creea imagini miscate), si daca nu aveti un selfie-stick la indemana cu functie de declansare pe el, puteti folosi temporizatorul (declansarea automata) incorporat in aplicatia de Camera.
Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!
Întotdeauna există cineva care te poate ajuta să afli răspunsul la o întrebare.