anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Lipsa serviciu semnal internet fix preluat Telekom jud.Brasov loc.Halchiu

Halchiu
Începător
La data de 06.06.2022 am semnalat lipsa semnalului internet fix,conex numarului fix la adresa de abonat Halchiu str Parcului jud.Brasov,
Am fost notificat prin SMS ca echipa tehnica va interveni in acceasi zi,lucru care s-a intamplat.Dupa mai multe masuratori si interventii,au constatat ca internetul fix este nefunctional din cauza unor defectiuni fizice ale liniei din exterior,pe traseul catre server si mai departe.
Marti 07.06.2022 am fost din nou contactat prin SMS,cu mesajul "situatia semnalata este generata de o avarie de zona.pentru care s-au demarat lucrarile de remediere.Termen estimativ remediere 11.06.2022".
De atunci serviciul internet fix este nefunctional.
Nu am mai primit nici un mesaj,semn,apel,etc cu privire le evolutia situatiei.
Practic sunt 15 zile de cand nu beneficiez de acest serviciu,pentru care probabil va fi emisa factura de plata,pe care abia astept sa nu o platesc.
Demonstrati o atitudine rudimentara de natura marlaneasca.Nu am avut aceste probleme in 14 ani de abonament Telecom.Totul a inceput odata cu preluarea de catre Orange Ro Communication a abonamentelor fixe.
Doresc sa fiu contactat
2 Răspunsuri 2

DanielaH
Moderator
Halchiu, bun venit în Comunitatea Orange! Îmi pare rău de situația neplacută descrisă de tine. Fiind vorba de o problemă punctuală și care implică analizarea contului tău personal, ți-am trimis un mesaj privat (pe adresa de e-mail cu care te-ai înregistrat în Comunitate) și așteptăm răspunsul tău prin reply la acel e-mail. Mulțumim.

Razvan
#StarMember
Posibil să primești un discount la factură pe perioada când serviciile au fost nefuncționale.