Întrebare fară răspuns

Am activat o oferă de 16 euro cu roaming, dar internetul și apelurile nu merg

Am nevoie de ajutorul cuiva care știe.
Am activat o oferă de 16 euro cu roaming, in mesaje îmi apare că am opțiunea activata, dar internetul cât și apelurile nu merg. Dacă mă poate ajuta cineva cu un răspuns.

Bubu1
Bubu1

Bubu1

User level
Nivel
0
1 / 100
punct
Custom field 2
Bubu1
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salutare!

Dacă ai folosit în ultima vreme mai mult timp acest prepay în afara granițelor, poate fi vorba de politica de utilizare rezonabilă a resurselor în roaming.
Ai detalii aici:
https://comunitate.orange.ro/questions/2967136-inseamna-limita-utilizare-rezonabila-roaming-see
Dacă este așa, ca și soluție de compromis, poți să folosești doar credit în afara țării (dar este foarte scump)sau să îți iei ceva local (un prepay) din țara/țările pe unde călătorești.
De asemenea, trebuie să verifici dacă ai roaming-ul activat.
Detalii ai aici:
https://www.orange.ro/help/cum-activez-serviciul-roaming-...

Baftă!

@Bubu1: bun venit în Comunitate. Asigură-te că roamingul este activat și eventual dă un restart la telefon. Dacă ești deja în roaming și tot nu ai acces la resursele incărcate atunci schimbă operatorul la care ești conectat alegând un altul. Dacă nici așa nu funcționează atunci ar fi cazul să-ți amintești de cât timp te regăsești în roaming. Dacă ești în roaming de mai mult de 2 luni, atunci slabe șanse să mai poți utiliza opțiune cu resurse ci doar credit, conform politicii de utilizare rezonabilă a resurselor în roaming care ia în considerare activitatea ta din ultimile 123 zile.

Bun venit! În mod normal, serviciul este funcțional, însă dacă ai depășit perioada de monitorizare, acesta nu mai este funcțional prin EO. De cât timp ești în roaming?

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!