Întrebare fară răspuns

Setări pentru internet telefon mobil Motorola G 41

Bună ziua. As dori să știu dacă pentru Motorola G 41 trebuie setări telefon pentru internet. Semnal slab în apartament. Apare un x. Mulțumesc.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Verifica daca ai datele mobile pornite. Si daca poti, pune un secreenshot, sa vedem exact despre ce e vorba.

Ca idee, telefonul isi ia singur setarile de net. Deci...nu cred ca problema e de acolo. Dar hai sa le luam pe rand.

Incearca sa verifici in Settings > Network & Internet > Mobile Network > Advanced > Access Point Names daca ai APN "net" (cu numele Orange Internet) in lista. Daca nu, incearca sa dai click pe cele 3 puncte (meniu contextual) din coltul din dreapta sus, si Reset to Default. Ar trebui sa-l puna la loc. Alternativ, poti sa creezi un nou APN cu ce nume vrei tu, si Access Point Name: net.

De asemenea, poti sa dai si un Reset Network settings, dar o sa-ti stearga toata aparatele conectate prin Bluetooth, si parolele de WiFi de la retelele la care te-ai conectat pana acum. Asa ca nu-ti recomand, decat daca nu ai alta solutie.

Pana atunci, pune te rog un screenshot sa vedem exact la ce x te referi.

@Bulgariu Viorel, te-a ajutat răspunsul oferit de arsradu? S-a rezolvat situația? Dacă nu, te așteptăm să revii cu mai multe detalii.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!