Întrebare fară răspuns

Cartela prepay in camera supraveghere video

Am instalat intr-o camera de supraveghere video o cartela prepay cu internet, gen camera de vanatoare, pe un copac si am folosit aplicația dedicata timp de o luna. Am reîncărcat numărul cu opțiune si internet si nu reusesc sa ma mai conectez. Am incercat sa apelez numărul si... sună. E normal sa sune ca și cum ar fi in telefon ? Sunt plecat si nu pot ajunge la camera. Stie cineva, dacă e normal cand apelez sa sune? Cel mai rau gand e ca mi-a furat-o. Iar cartela e intr-un telefon.

dinut79
dinut79

dinut79

User level
Nivel
0
13 / 100
puncte
Custom field 2
dinut79
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut,
Desi nu am o astfel de camera si nu iti pot spune de ce nu te poti conecta, in general faptul ca suna este un lucru bun. Device-urile nu prea resping (deci e ok sa sune), insa in plus stii ca are curent, este pornita, nu este blocata in zona de solicitare PIN, are acoperire. Daca cineva ar fura-o, primul lucru pe care l-ar face ar fi sa scoata si sa arunce cartela.
In situatia data, mai degraba ma gandesc ca o fi o problema cu optiunea de net sau cu creditul sau ca si-o fi facut vreo actualizare de soft camera si a ramas "agatata".
Ai asociat cumva numarul cu contul tau My Orange? Vezi sa consume vreo resursa sau credit?

Mulțumesc. Ai dreptate, am trimis între timp pe cineva de încredere si mi-a trimis o poza, camera e la locul ei. Ceva legat de soft cred. Sigur o voi adauga în my orange. O zi faina.

dinut79
dinut79

dinut79

User level
Nivel
0
13 / 100
puncte
Custom field 2
dinut79

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!