Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Vreau sa cumpar o baterie externa cu punctele Pinata

Vreau sa cumpar din punctele obtinute o baterie externa dar ami scrie stoc epuizat, care este modalitatea de a-l obtine?! Multumesc

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Din pacate, acele premii se dau extrem de repede. In mare parte din cauza stocului limitat, si a numarului foarte mare de doritori.

Iar in ceea ce priveste bateria, asta a fost ultima saptamana in care mai revenea pe stoc. Mai e o saptamana de campanie, dar din pacate, bateria nu mai revine.

Recomandarea mea ar fi sa-ti folosesti punctele la altceva, ca sa nu se piarda.

Ai mai multe detalii cu privire la premiile din urmatoarea saptamana aici (sectiunea 4.6): https://www.orange.ro/aplicatii/regulament-campanie-pinat...

Din păcate rasa umană nu dorește premiile la liber, ci doar pe cele greu de obținut sau indisponibile.
Recomand achiziția lor: mai sigură și pe alese.

Salutare!
Foarte greu de prins un premiu din pinata, cam de orice fel. Premiile sunt foarte puține în comparație cu doritorii și stocurile se epuizează instant. Eu nu am reușit să revendic absolut niciun premiu de la începutul tuturor acestor campanii, dar mi-am activat extraopțiuni cu punctele câștigate pentru numerele de pe cont, pentru a nu le pierde. Știu că e neplăcut, dar acesta este purul adevăr. Te sfătuiesc să faci la fel!
Succes!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!