Întrebare fară răspuns

Nu am primit bonusul de minute nationale la Pinata Party

nu am primit bonusul de minute nationale luat cu punctele din pinata party. am primit mesaj de confirmare dar nu pot suna. de ce ?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salutare!
Dacă au trecut mai mult de câteva ore de la confirmarea prin SMS a primirii bonusului respectiv, eu zic să anunți la 300 sau prin Chat Djingo problema. Dar verifică și la Cronos in My Orange, pentru că este posibil să nu-ți afișeze în timp real beneficiile!
Baftă!

Ai făcut plata din My Orange? Eu accesez și meniul pinata când plătesc. Am văzut că merge uneori și fără, dar ca să fiu sigur, o fac prin meniul respectiv. Și plată, și reîncărcarea, etc.

Buna ziua Vio ,
Da , din Myorange - Pinata am facut plata pentru factura dar nu am primt cele 5 pinate si nu inteleg de ce .
Multumesc !

@Alex Guraliuc: Ai mai multe abonamente?
Conform regulamentului, 4.2.(14) "Acțiunea “Plată factură” va fi recompensată cu 5 Pinate care valorează 70 puncte fiecare și se acordă exclusiv pentru prima plată de factură pe fiecare cod de abonat administrat în cont în decursul unei luni calendaristice din perioada Campaniei"

FLo1
FLo1

FLo1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo1

Multumesc frumos . Am sunat la ei dar au zis ca trebuie sa trimit sesizarea din My orange .
Am trimis dar dureaza 24 de ore pana primesc raspuns ..

Da , din cate am vazut aici pe Comunitate ( si din alte discutii ) , ca nu este cea mai serioasa acesta campanie " Pinate Party " .
Sunt probleme cu punctele ce trebuie primite si mai ales cu premiile , am inteles ca apar tot timpul cu stoc epuizat si nu apuci sa alegi ceva .
Vreau sa incerc si eu astazi dar nu cred ca am mare sansa .
E pacat ca Orange are astfel de " concursuri " care trebuie sa fie in beneficiul clientilor dar se pare ca este doar pentru Marketing si imagine , nu este un concurs adevarat cu premii reale .
Zi frumoasa si multumesc mult pentru feedback , apreciez .

@alex7tg6v & @Alex Guraliuc, s-a clarificat situația?

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!