anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Airbox huawei e5576 este blocat in reteaua Orange?

CameliaI
Începător
Buna ziua,
Daca achizitionez acest modem din magazinul online la liber, fara abonament, vine blocat in reteaua Orange? https://www.orange.ro/magazin-online/modemuri/huawei-e5576s_322-airbox-4g
Multumesc!
1 Soluţie acceptată‚

Salut! Daca alegi sa achizitionezi acest modem la pret standard, din magazinul online, il poti folosi fara restrictii de retea.

Vizualizare soluţie în postul original

15 Răspunsuri 15

Vio73
#StarMember
Salutare! Din păcate, majoritatea modemurilor de acest fel vin codate. Eu am vreo 4 luate de la Orange și toate sunt codate. La routere am fost mai norocos și am primit și unul decodat, din vreo 4-5 cu 4g și vreo 2 pentru 3g.

BlackWolf
Senior certificat
Salut! Tocmai am luat eu azi unul la fel și nu e blocat. Dacă e identic cu cel din poze și nu are sigla Orange pe el, nu e blocat. Operatorii nu mai blochează de ceva timp device-urile în rețea, routere, modemuri, telefoane, tablete...etc. Nici ultimele 2 routere luate de la ei nu au fost blocate în rețea, unul fiind un Huawei B525 personalizat de Huawei pentru Orange și având și sigla Orange pe el. Nici acela măcar nu era blocat în retea...

Vio73
#StarMember
Dacă au început recent să vină și cu astea necodate, e foarte bine. Eu am luat modemuri numai codate. Și destule! La routere da, erau mult mai mari șansele să îl iei necodat. Poate are și inițiatorul noroc!

BlackWolf
Senior certificat
Da, asa zic si eu. O sa aiba noroc. E varianta clasica, necustomizata. Al meu e acelasi ca cel de pe site. Tu ai avut doar cu sigla pe ele? Atasez si o poza cu cutia

Vio73
#StarMember
Da, numai cu sigla. Și în magazine am văzut tot numai așa. Unele le-am luat și din magazinul fizic.Aveam vreo 5 la un moment dat. Prima dată am avut din acelea tip usb, cu 3g și erau tot codate.

BlackWolf
Senior certificat
Stick usb am avut si eu, codat. Tot era codat inainte, mai ales ce era cu sigla. Acum nu prea mai sunt. Ce vremuri... Ce faceai cu atatea modemuri, le colectionai? Vad ca cele 2 postate de tine sunt nefolosite.

Vio73
#StarMember
Am avut într-o vreme 2 abonamente de internet, unul fix și altul mobil. Și luam la ambele routere sau ce se mai dădea. Am de peste 15 ani internet mobil și am tot strâns. Le-am mai și dat unele dintre ele, mai ales pe cele 3g, dar și 4g ( Huawei B 310). Am trecut pe fix și acum nu prea mai am ce face cu ele, iar la unele nu mai țin bateriile ( mă refer la modemurile astea). Mi se par mult mai utile pe termen lung routerele.

Salut! Daca alegi sa achizitionezi acest modem la pret standard, din magazinul online, il poti folosi fara restrictii de retea.

BlackWolf
Senior certificat
Aaa, am inteles. Da, in atata timp strangi multe. Eu prima data pentru internetul mobil am inceput cu un stick de ala 3G negru de la Digi. Sigur il stii. Cand nu aveam semnal bun il atarnam pe geam cu un prelungitor usb :)) Ce vremuri frumoase :X Da, pe termen lung sunt mult mai bune routerele. Modemurile sunt bune pentru cand pleci undeva sau ramai fara curent. Pai incearca sa pui pe Olx ce nu mai folosesti, poate mai scapi de ele

Vio73
#StarMember
M-am gândit și eu la varianta asta. O să le scot la vânzare. Mulțumesc!

BlackWolf
Senior certificat
Pai e cam singura solutie, mai recuperezi din bani daca ai noroc sa le vinzi. Cu placere si succes!

Vio73
#StarMember
Chiar dacă au fost tehnologii mult mai slabe față de ce am acum, parcă îmi aduc în actualitate amintiri extraordinare!

BlackWolf
Senior certificat
Da, au fost vremurile mult mai frumoase. Pacat ca au trecut. Eu mereu sunt nostalgic...

CameliaI
Începător
Buna! Multumesc tuturor pentru raspunsuri, au fost de ajutor!